E B I D M O T O R

Loading

Baru-baru ni

Senang Jeh Nak Semak Clutch Motosikal Terpakai! Ikut langkah 123 ini!

Dalam buku manual ada dijelaskan, hayat penggunaan klac sekitar 15,000-20,000km atau kira-kira dua tahun untuk tunggangan normal. Namun, dalam situasi tertentu, plat klac hanya mampu bertahan beberapa bulan.

Kenapa Beli Motor Terpakai? Sebab-sebab korang kena tahu! Wajib baca!

Ada baru siapa tak nak, betul? Rezeki tu masing-masing, bukan semua orang mampu beli barang yang baru. Mengikutkan pengalaman Ebidmotor.com , sebenarnya ada ramai pelanggan yang berpendapatan tinggi datang membeli motosikal di Ebidmotor.com.

Reka Bentuk Yamaha R25M Lebih Garang! Design konsep dari Yamaha R1M supersport!

Motosikal 4 silinder Yamaha R25 serba baru kemungkinan akan diberi nama YZF-R25M setelah Kawasaki melancarkan Ninja ZX-25R di Indonesia beberapa minggu yang lalu.

Pelumba MotoGP Termahal Dalam Dunia! Gaji Tahunan Mereka Merupakan Impian Kita!

Marc Marquez kekal sebagai pelumba motogp dengan gaji tertinggi dengan gaji $ 14 juta. Baru-baru ini kenaikan $ 2 juta untuk kontrak barunya sehingga tahun 2020. Kontrak Jorge Lorenzo berakhir pada tahun 2019.

Butiran peribadi Fabio Quartararo - Pemenang dalam MotoGP 2020!

Fabio Quartararo mula menunggang motosikal pada usia empat tahun di negara asalnya di Perancis. Tidak lama sebelum anak muda itu mula bersinar, memenangi pelbagai gelaran serantau di Catalunya dalam kategori silinder kecil antara tahun 2008 & 2011

Motor bawah RM3,500 Yg Sesuai Utk Penghantaran Makanan Grabfood & Foodpanda! Wajib baca!

Pertimbangan utama untuk seorang penghantaran makanan adalah dari segi ketahanan dan maintenance. Di sini admin ingin kongsikan beberapa motosikal yang sesuai untuk kegunaan seharian.

Motor Modenas terpakai yang berkualiti, design menarik & harga bawah RM2,300!

Rujukan kepada orang yang ingin membeli motosikal/motor terpakai (second hand) jenama Modenas. Harga berpatutan dan berkualiti!

Senarai Motor Terpakai Honda Wave Dash dgn harga rendah drpd harga pasaran!

Jika anda ingin mencari motosikal terpakai Honda Wave atau Honda Wave Dash, artikle ini boleh jadikan satu panduan kepada anda semua!

Lelaki ini kayuh basikal sejauh 8.5KM semata-mata nak beli motor di sini...

Ini adalah satu kisah benar berkaitan dengan seorang pelanggan datang ke showroom motosikal dengan basikal dari Jalan Semarak KL ke Ampang Water Front Selangor.

Karnival Pembidaan Y15ZR

Kempen Karnival Pembidaan Y15ZR akan bermula pada 15 Julai 2020 - 27 Julai 2020, manakala waktu pembidaan adalah pada 28 Julai 2020. Bukan mudah nak jumpa Y15ZR yang murah dari harga pasaran, tapi ia ada di Ebidmotor.com, jangan lepaskan peluang ini

EbidMotor
Hi there,
How can I help you?
00:01
Start Chat