E B I D M O T O R

Loading

Platform Pembidaan Motosikal Pertama di Malaysia

Ibu Pejabat terletak di Ampang Water Front Selangor, EBIDMOTOR merupakan platform pembidaan motosikal secara online pertama di Malaysia.

Di EBIDMOTOR, keutamaan kita adalah untuk meningkatkan prestasi perniagaan motosikal dan mengubah tradisi kepada model perniagaan terkini. Kita akan menguruskan semua proces dokumen dan menukar cara menjual motosikal terpakai anda.

Di EBIDMOTOR, anda akan dapat Harga Trade-In bernilai sehingga 25% lebih tinggi.

Perkhidmatan kami

EBIDMOTOR merupakan platform pembidaan motosikal online untuk motosikal terpakai dan baru yang paling boleh dipercayai, berkesan dan cekap. Bidaan diadakan secara langsung setiap hari bermula 12pm sehingga 7pm. Keputusan pembidaan akan dirasmi pada hari yang sama!

EBIDMOTOR menyediakan servis komprehensif yang professional dari pemeriksaan, penilaian, pembidaan, dokument proses sehingga bayaran dan logistik.

Jual atau membida motosikal terpakai anda di EBIDMOTOR sekarang! Kami akan uruskan segala kerumitan transaksi untuk memberikan ketenangan fikiran anda.

Kami akan menguruskan segalanya untuk anda.
Dan kita akan buat dengan pantas, adil, percuma dan telus sepenuhnya.

Sila membuat temu janji pemeriksaan percuma dengan kami sebelum menjual motosikal anda dan kami akan menguruskan selanjutnya.
Info selanjutnya boleh menghubungi 1700 81 7700

Buat Temu Janji Di Sini
Sell Now Modal
EbidMotor
Hi there,
How can I help you?
00:01
Start Chat