E B I D M O T O R

Loading

Baru-baru ni

99% Takkan Menyesal Beli Jentera Ini ! PERFORMANCE MANTAP !

Setiap orang yg minat motor, idaman pasti adalah untuk memiliki sebuah superbike. Tapi kita tahu sebelum bawa motor berkuasa tinggi, kita kenalah practice & asah skill dulu demi keselamatan. So motor inilah pilihan terbaik sebagai motor beginner SBK!

Loan SENANG LULUS! Apply Online Sahaja!

Motor secondhand Ysuku kami semua boleh loan & deposit yg tersenarai adalah harga OTR .Tiada kos tambahan lagi! Harga motor kami sangat berpatutan dan condition semua tiptop! Korang takyah risau apa2 pun jika beli dgn kami. Semua kami akan uruskan!

TOP 12 Maintenance TIP Untuk Delivery Riders!

Korang yg kerja sebagai rider kena pandai jaga motor kalau nak motor tahan. Korang bawa motor jalan jauh2 setiap hari, kesian motor kalau tak dapat servis yg baik.

Deposit MURAH On The Road!! [Guaranteed OTR!]

Ramai yg ingat cuma motor baru je yg boleh loan. Sebenarnya motor second pun boleh loan! Bukan loan kedai, loan kredit pun boleh tau utk motor second ni. Korang pilih je apa2 motor yg ada kat sini, semua harga deposit yg tersenarai tu adalah OTR!

Berbaloi Ke Beli Yamaha LC135 Di Zaman Y?

Zaman sekarang yg ramai mengilai Ysuku, adakah Yamaha Lc135 masih berbaloi utk angkat? CC dia lebih rendah berbanding y, adakah lebih baik angkat Y? Sebenarnya tidak. Kena tengok kehendak korang juga.

Harga Pun Pasti NGAM Dengan Dompet Anda!

Motosikal terpakai di Ebidmotor.com bukan sahaja harga yg mampu milik, condition motor pun TERJAMIN BAIK! Kalau korang nak beli cash, kami terima juga tau. Kalau nak loan, kami pun boleh tolong uruskan! Korang cuma perlu datang dan pilih motor je..

Yamaha Y15ZR Terpakai NAK LETGO MURAH-MURAH! Semua Boleh Test-Ride Sebelum Beli!

Stock Yamaha Y15ZR V2 paling banyak di Klang Valley..!! Melebihi 20 buah Y secondhand utk korang pilih weii. Semua condition TIPTOP! Mustahil korang dapat cari kedai kedua spt kami di area sini. Datang showroom kami hari ni jika tak percaya!

Semua Yamaha Y15ZR Terpakai Boleh Test Ride Sebelum Beli! 100% Full Original & Standard!

Beli motor second kenalah cari kedai yg ada banyak variety. Pergi satu tempat dah cukup stock utk korang petik. Tak yah pergi banyak2 tempat utk cari condition motor tiptop sama model. Di sini ada melebihi 20 buah waisuku utk dipilih tau. Cepaaat

Yamaha Y15ZR Terpakai Paling CUN & Termurah Dalam Klang Valley! SUMPAH TAK TIPU!

Kalau nak beli motor Waisuku second kan best kalau ada banyakkkkkk buah utk korang pilih? Sbb biasanya beli motor second ni mmg tak banyak pilihan. Tapi di Ebidmotor.com BERBEZA! Melebihi 20 buah Y utk korang pilih..!!

Deposit & Bulanan CONFIRM MURAH..! Lebih 20 Unit Yamaha Y15ZR Terpakai Untuk Dipilih!

Pilihan motor Yamaha Y15ZR V2 paling banyak di area Klang Valley..!! Bukan itu sahaja, semua Y di sini condition MANTAP & CANTIK.. Semua Low mileage weiii.. Promosi ini ada had masa! Untunglah siapa dapat beli sekarang! Semua harga mur2..

EbidMotor
Hi there,
How can I help you?
00:01
Start Chat