E B I D M O T O R

Loading

5 Filem Mat Moto WAJIB Tahu

Jika anda ialah peminat jentera dua roda, pasti korang dah pernah tonton 5 buah filem ni kan. 

 

1) MAT MOTO (2016)

 

Perghh… Filem ni merangkul tiga buah trofi dari lapan pencalonan di acara Festival Filem Malaysia ke-28. Bukan itu sahaja, filem ini juga mencatat kutipan melebihi RM3 juta selepas empat hari ditayang di seluruh negara. 

 

2) MANA MAU LARI (2014)

 

Mana Mau Lari merupakan sebuah filem comedi dan merupakan arahan Dato Prof. A. Razak Mohaideen, dibintangi barisan pelakon yg rata-ratanya pelawak terkenal, sepertiTauke Raja Lawak, Syuk Balas, Yassin, Aliff Yasraff, Saiful Apek, Delimawati, Dira Abu Zahar, Sathiya, Abu Bakar Omar, Ruminah Sidek, dan Ropie Cecupak.

 

 

3) KL MENJERIT (2002)

 

Di bawah arahan Badaruddin Azmi KL Menjerit yg dinobatkan sebagai filem terbaik di Festival Filem Malaysia ke-16 (2003) dibarisi para pelakon handalan seperti Rosyam Nor, Liisdawati, Hasnul Rahmat, Faizal Hussein, Liza Hanim, dan ramai lagi.

 

 

4) REMP-IT (2006)

 

Filem arahan Ahmad Idham yg ditunjangi pelakon-pelakon ternama seperti Farid Kamit, Cat Farish, Julia Hana, Zul Huzaimy, dan Aqasha.

 

 

5) BIKERS KENTAL (2013)

 

Sebuah karya arahan Helmi Yusof lakonan Zizan Razak, Awie, Zul Ariffin, Bront Palarae, Harun Salim Bachik, Amerul Affendi, dan ramai lagi.

 

 

Ini adalah antara filem Mat Moto WAJIB layan. Terdapat banyak lagi filem permotoran yang famous juga seperti Bikers Kental 2, Hantu Nan Sempit KL Menjerit 1, Moto Otai, dan Rempit Sampai Langit. Jangan lupa share filem2 ni kepada member2 tau.. Sharing is caring guys.

 

LIKE FACEBOOK PAGE: Ebidmotor.com

DAFTAR SEBAGAI AHLI: www.ebidmotor.com/register

 

Sumber: Iluminasi

 

 

_______________________________________________________________________________________________________________

 

SIAPAKAH Ebidmotor.com?

 

Ebidmotor.com merupakan platform pembidaan motosikal online untuk motosikal terpakai dan baru yang paling boleh dipercayai, berkesan dan cekap. Bidaan diadakan secara langsung setiap hari bermula 12pm sehingga 7pm. Keputusan pembidaan akan dirasmi pada hari yang sama!

Kami menyediakan servis komprehensif yang professional dari pemeriksaanpenilaianpembidaandokumen proses sehingga bayaran dan logistik. Pembeli boleh membeli motosikal melalui pembidaan atas talian atau beli terus daripada kami.

Di Ebidmotor.com, kami akan memastikan anda dapat beli motosikal yang berharga rendah daripada harga pasaran dan setiap motosikal didatangi dengan satu laporan motosikal yang lengkap. 

 

ALAMAT HQ / INSPECTION CENTER

Ebid Motor Sdn Bhd (Berdekatan Old Town White Coffee)
No 6, Jalan AWF 1, Ampang Water Front, 68000 Ampang, Selangor

Hotline: 1700-81-7700
Organisor PIC: 010-8833398 atau Tekan Sini

Share:
EbidMotor
Hi there,
How can I help you?
00:01
Start Chat