E B I D M O T O R

Loading

6 Langkah Yang Mudah Untuk Membida Di Platform Pembidaan Ebidmotor.com !

Ebidmotor.com adalah Platform Pembidaan Motosikal Pertama di Malaysia. Harga motosikal  kami adalah lebih rendah daripada harga pasaran. Disebabkan platform seperti kami sangat jarang dijumpai di pasaran, oleh itu, segelintir orang tidak jelas bagaimana untuk membida motosikal yang harganya lebih rendah daripada pasaran ini.

Artikel ini akan menjelaskan cara pembidaan di platform kami:

 

1) Daftar sebagai ahli di laman web www.ebidmotor.com

 

2) Selepas log masuk, anda akan dibawa ke halaman pasaran laman web kami. Di halaman tersebut, anda boleh memilih motosikal yang anda minat.

 

3) Jika anda telah pasti motosikal yang mana anda minat, anda mempunyai dua pilihan iaitu letak bidaan atau beli sekarang. 

 

4) Jika anda ingin letakkan bidaan, anda perlu letak deposit minima RM300 ke dalam akaun anda. Anda boleh topup deposit tersebut melalui Credit/Debit Card atau Bank In. 

 

5) Pop-up akan keluar selepas anda top-up deposit tersebut dan tekan sahkan.

 

7) Anda telah berjaya meletakkan bidaan sebanyak RM50 kepada motor pilihan anda. Anda disarankan untuk merujuk video tutorial kami di Youtube untuk penjelasan yang lebih teliti: Tutorial

 

8) Konklusi,

Setiap perminat boleh membida motosikal dengan harga yang mereka mampu bayar. Sebagai contoh: En Abu berminat dengan sebuah motosikal berharga RM2,500 dan dia perlu tambah minima RM50 untuk membida motor tersebut. Jika tiada orang lawan harga, En Abu dapat beli motor tersebut dengan harga RM2,550 sahaja (Boleh bayar dengan cash atau loan)! Jadi, harga pembidaan akan bermula dengan nilai yang sangat rendah dan berbaloi!

 

Selamat membida!

 

Nota tambahan:

BELI TERUS

Anda boleh membeli motosikal melalui laman web kami dengan harga yang kami tawarkan. Loan*, Cash, Trade-In kami terima. (Harga kami tetap rendah daripada pasaran)

*Loan hanya untuk motosikal umur bawah 9 tahun dan 10% deposit diperlukan.

 

PEMBIDAAN ONLINE

Pembida boleh membida semua motosikal yang kami ada dengan harga yang pembida ingin beli. Pembidaan akan tutup pada 7PM dan pembida yang menawarkan harga tertinggi adalah pemenang motosikal tersebut. Pemenang pembidaan boleh membeli moto tersebut dengan Loan*, Cash, Trade-In kami terima. 

*Loan hanya untuk motosikal umur bawah 9 tahun dan 10% deposit diperlukan.

 

RM300 deposit diperlukan untuk setiap pembidaan dan boleh dibuat melalui Credit/Debit Card atau Bank In. Deposit akan dipulangkan jika kalah dalam pembidaan.

 

DAFTAR SEBAGAI AHLI: Klik Sini

FACEBOOK PAGE: Ebidmotor.com 

MAKLUMAT LEBIH LANJUT: 010-8833397 atau Klik Sini 

LOKASI: Waze atau Google Map

 

Ebidmotor.com - Platform Pembidaan Motosikal Pertama di Malaysia. Harga kami rendah daripada harga pasaran

 

Share:
EbidMotor
Hi there,
How can I help you?
00:01
Start Chat