E B I D M O T O R

Loading

Dah Berapa Lama Motor Ibu Bapa Anda Tunggang? Tak Nak Upgrade Ke?

Baju dan kasut yang hanya pakai dua tiga kali pun dah rasa bosan, apa kata motosikal lama yang mak ayah anda pakai di kampung??


Modenas Karisma 125


Honda EX 5


Yamaha SS Sport 110


Modenas Kriss 100


Suzuki RG

Adakah ibu bapa anda masih menunggang motor-motor yg tersenarai ini? Cuba keluarkan calculator dan kira, dah berapa tahun motosikal lama yg mak ayah anda pakai tu. Motor lama bukanlah tak bagus, tapi kenapa tak tukar motor yang lebih baik kepada mak ayah demi keselesaan mereka?
 

Pagi ini saya ke Pasar Pagi Mempaga... - Young Syefura Othman | Facebook

Naik motor di kampung gak pake safety-safety-an | lexyleksono

Anda mesti fikir motor untuk kegunaan di kampung atau ke pasar je pun, boleh gerak dah ok lah kan. Pernahkah anda fikir sebenarnya mak ayah mungkin akan rasa malu, bosan, dan bahaya untuk menunggang motosikal lama tu?

Kalau kata beli motor baru tak mampu, tapi boleh juga beli motor terpakai yang condition tiptop kan. Tukar motor lama mak ayah anda kepada motor yg lebih baik dan bagus. 
PENTING !!! Jangan letak motor lama tu kat rumah untuk kumpul habuk. Trade-in dengan Ebidmotor.com je. Kami terima segala motosikal lama. Trade-in motor lama dengan kami dan dapatkan motor yg lebih baik kepada mak ayah anda sebagai tanda penghargaan.

Ebidmotor.com mempunyai berbagai-bagai jenis motosikal yang harganya sangat berpatutan, kondisi tiptop, mileage rendah, dan tiada beban untuk memilikinya. 

 

1. 2018 Modenas Dinamik 120

  • Harga Mula Bidaan: RM2,800
  • Tahun Pendaftaran: 2018
  • Kondisi Motosikal: Coverset original yang masih cantik dan berkilat | Enjin tiptop dan smooth | Semua part original | sangat jimat minyak
  • Inspection Report: 2018 Modenas Dinamik 120
  • Untuk pembelian sila hubungi pegawai kami:
    • 010-8833398 (Danial)
    • 010-8833397 (Shah)

 

2. 2016 Honda Wave Dash 110 Repsol Fi

  • Harga Mula Bidaan: RM3,400
  • Tahun Pendaftaran: 2016
  • Kondisi Motosikal: Siap monorack! Tinggal tambah box sahaja | Engine standard tiptop | Lampu depan belakang yang terang | Electrical part berfungsi dengan baik
  • Inspection Report: 2016 Honda Wave Dash 110 Repsol Fi
  • Untuk pembelian sila hubungi pegawai kami:
    • 010-8833398 (Danial)
    • 010-8833397 (Shah)

 

3. 2019 SM Sport SM Sport 110R

  • Harga Mula Bidaan: RM2,300
  • Tahun Pendaftaran: 2019
  • Kondisi Motosikal: Coverset yang cantik dan masih berkilat | Enjin standard dalam keadaan baik dan smooth | Motor yang jimat minyak | Lampu brek dan signal masih dalam keadaan terbaik
  • Inspection Report: 2019 SM Sport SM Sport 110R
  • Untuk pembelian sila hubungi pegawai kami:
    • 010-8833398 (Danial)
    • 010-8833397 (Shah)

 

4. 2018 Modenas CT 100

  • Harga Mula Bidaan: RM2,200
  • Tahun Pendaftaran: 2018
  • Kondisi Motosikal: Coverset original yang masih berkilat | Enjin senyap tiada masalah | Gearbox dalam keadaan terbaik | Motosikal jimat minyak
  • Inspection Report: 2018 Modenas CT 100
  • Untuk pembelian sila hubungi pegawai kami:
    • 010-8833398 (Danial)
    • 010-8833397 (Shah)

 

5. 2017 Honda Wave 125 i

  • Harga Mula Bidaan: RM3,400
  • Tahun Pendaftaran: 2017
  • Kondisi Motosikal: Coverset cantik dan masih cantik | Tayar depan belakang masih boleh digunakan | Brake disc depan belakang masih dalam keadaan baik | Motosikal jimat minyak
  • Inspection Report: 2017 Honda Wave 125 i
  • Untuk pembelian sila hubungi pegawai kami:
    • 010-8833398 (Danial)
    • 010-8833397 (Shah)

 

6. 2019 Honda Wave Dash 125 Fi

  • Harga Mula Bidaan: RM4,300
  • Tahun Pendaftaran: 2019
  • Kondisi Motosikal: Aftermarket Sport Rim | Tayar depan belakang masih tebal lagi | Gearbox dalam keadaan terbaik | Enjin standard dan masih smooth
  • Inspection Report: 2019 Honda Wave Dash 125 Fi
  • Untuk pembelian sila hubungi pegawai kami:
    • 010-8833398 (Danial)
    • 010-8833397 (Shah)

 

Walaupun sibuk sangat-sangat untuk cari rezeki, jangan lupa ibu bapa anda akan rasa gembira juga apabila terima hadiah =)
 



Persoalan: “Macam mana beli motosikal yang harga bawah pasaran ini?”

 

#Langkah 1 - Beli melalui Walk-In Showroom Kami

#Langkah 2 - Beli melalui Laman Web Kami

Setiap perminat boleh membida @ membeli motosikal dengan harga yang mereka mampu bayar. Sebagai contoh: En Abu berminat dengan sebuah motosikal berharga RM2,500 dan dia perlu tambah minima RM50 untuk membida motor tersebut. Jika tiada orang lawan harga, En Abu dapat beli motor tersebut dengan harga RM2,550 sahaja (Boleh bayar dengan cash atau loan)! Jadi, harga pembidaan akan bermula dengan nilai yang sangat rendah dan berbaloi!

*Anda disarankan untuk merujuk video tutorial ini untuk lebih mudah memahami proses pembidaan ini. Youtube: Tutorial

Facebook Page Kami: Ebidmotor.com 
Sila hubungi untuk dapatkan bantuan pembelian: 1700-81-7700 

 

EBID MOTOR SDN BHD

No 6 Jalan AWF 1
Ampang Water Front
68000 Ampang
Selangor
Waze atau Google Map

 

Ebidmotor.com - Platform Pembidaan Motosikal Pertama di Malaysia.Harga kami rendah daripada harga pasaran

Share:
EbidMotor
Hi there,
How can I help you?
00:01
Start Chat