E B I D M O T O R

Loading

Koleksi gambar Yamaha RXZ modified! Ini baru lah 90an punya feel! Rugi tak SHARE!

Yamaha RXZ merupakan satu motosikal legend dalam komuniti perminat motosikal samada biker tu asal 70an, 80an, 90an atau 00an. Motosikal Yamaha RXZ terpakai semakin susah nak cari dalam pasaran kerana ada banyak peminat motosikal simpan dan menjadikan motosikal RXZ ini sebagai satu koleksi atau "permainan untuk orang kaya" sahaja. Untunglah sesiapa mempunyai sebuah motosikal Yamaha RXZ terpakai kerana motosikal ini sangat susah nak dijumpai atas jalanraya Malaysia. Selain daripada Yamaha RXZ, motor-motor seperti ini boleh dimasukkan dalam kategori legend seperti Suzuki Panter 150, Kawasaki 150 RR, Yamaha 125ZR, Yamaha TZM, dan setarafnya. 

 

Hari ini, marilah kita tengok gambar-gambar motosikal Yamaha RXZ yang telah dimodifikasi oleh pemiliknya. Anda juga boleh ambil kesempatan untuk dapatkan inspirasi dalam modikasi Yamaha RXZ anda! 

 

\

 

Sila kongsikan gambar-gambar Yamaha RXZ yang telah dimodifikasi di ruang komen Facebook Post Ini supaya admin atau sesiapa yang memerlukan boleh dapatkan sedikit inspirasi =) Jika anda tiada Yamaha RXZ anda boleh juga kongsikan gambar motosikal kesayangan anda di ruang komen tau! 

Sumber gambar: Google 

Share:
EbidMotor
Hi there,
How can I help you?
00:01
Start Chat