E B I D M O T O R

Loading

Motosikal Yang Mempunyai Ruang Simpanan Besar Tanpa Perlu GIVI Box!

Jika anda ingin membelikan motosikal yang mempunyai ruang yang besar (Spacious Compartment) untuk letak barang peribadi, senarai motosikal ini merupakan pilihan pertama anda! Pelbagai pilihan motosikal berjenama Honda menanti anda! 

 

HONDA SPACY 110

 

HONDA WAVE DASH 110 Fi

 

HONDA WAVE DASH 125 Fi

 

HONDA WAVE 125 i

 


"Jadi, jika saya ingin membeli motosikal boleh ke saya datang ke showroom Ebid Motor Sdn Bhd di Ampang Water Front?" Boleh itu boleh, cuma kami sayangkan anda dan tidak menggalakkan anda keluar dari rumah selain daripada perkara penting dalam tempoh CMCO ini.

Pihak Ebid Motor Sdn Bhd telah membuat satu keputusan: Kepada pembeli atas talian, kami akan menghantar motosikal ke rumah anda (Door-to-Door Delivery) dalam 30KM dengan kos hanya RM100 termasuk pertukaran nama, processing, dokumentasi, dan penghantaran! Justeru, anda tidak perlu keluar dari rumah, motosikal yang dibeli oleh anda akan dihantar dan semua proses akan diuruskan di depan rumah anda! Kan senang dan selamat?! 

 

Hubungi pegawai kami untuk bantuan pembelian

  1. Mr Shah: http://www.wasap.my/60108833397
  2. Mr Danial: http://www.wasap.my/60108833398

 

BOLEH SEMAK PEMBELI @ PEMBIDA YANG BERJAYA SEBELUM INI

https://www.ebidmotor.com/f-past-bid-result

 

 

NOTA:

  1. Pembelian secara Beli Terus hanya perlu membayar RM300 di laman web kami sahaja. Balance boleh dibuat semasa pertukaran nama proses. 
  2. Keputusan pembidaan akan diumumkan pada hari yang sama
  3. Pemenang pembidaan boleh membeli dengan bayaran cash, loan atau trade-in. (Loan akan diuruskan oleh pihak kami secara percuma)
  4. RM300 deposit akan diperlukan dan deposit akan dipulangkan jika kalah dalam pembidaan.
  5. Kami membekalkan perkhidmatan percuma untuk pertukaran nama dan roadtax. Logistik akan dibekalkan kepada pembeli jika perlu dan caj standard akan dikenakan. (RM150 - RM300 terpulang kepada lokasi)

Hubungi pegawai kami untuk bantuan pembelian

  1. Mr Shah: http://www.wasap.my/60108833397
  2. Mr Danial: http://www.wasap.my/60108833398

Share:
EbidMotor
Hi there,
How can I help you?
00:01
Start Chat