E B I D M O T O R

Loading

Motosikal Yang Sesuai Dengan Orang Tua Dan Tanpa Sakitkan Dompet Anda!

Tak dinafikan bahawa ibu bapa kita adalah insan yang paling banyak berjasa kerana mereka membesarkan kita semua tanpa jemu. Apabila kita sudah meningkat dewasa, kini adalah masanya pula giliran anak untuk menabur bakti kepada ibu bapa kita kerana ini adalah suatu kewajipan sebagai seorang anak yang soleh atau solehah. 

Kasih sayang dan kewangan, ibu bapa kita lebih kepada kasih sayang daripada anak. Sentiasa memenuhi keperluan mereka dan kerap kunjungi mereka yang berada di kampung dan ini cukup memadaikan.

Artikel penuh di sini

 

Adakah anda masih ingat, motosikal merupakan salah satu transport untuk ibu bapa hantar kita ke sekolah atau ronda taman? Oh.... Begitu banyak kenangan dengan motosikal... 

Gaiss, adakah anda sanggup tengok motosikal lama yang ditunggang oleh ibu bapa kami kerap rosak dan dorang asyik perlu repair sahaja? Bukan sahaja wang diperlukan, tapi keutamaan adalah keselamatan mereka. 

Tunjuklah kasih sayang korang kepada ibu bapa anda dengan membeli sebuah motosikal untuk mereka. Dengan sebuah motosikal terpakai yang baru, nescaya mereka akan sangat terharu dan keselamatan dijamin. 

 

DEMAK EX-90

 

 

 HONDA SPACY 110

 

 SM SPORT 110R

 

 

MODENAS KRISS 110 MR2

 

 

MODENAS CT 100

 

SYM E-BONUS 110 N1

 

 

HONDA WAVE S 110


 

Persoalan: “Macam mana beli motosikal yang harga bawah pasaran ini?”

 

#Langkah 1 - Beli melalui Walk-In Showroom Kami

#Langkah 2 - Beli melalui Laman Web Kami

Setiap perminat boleh membida @ membeli motosikal dengan harga yang mereka mampu bayar. Sebagai contoh: En Abu berminat dengan sebuah motosikal berharga RM2,500 dan dia perlu tambah minima RM50 untuk membida motor tersebut. Jika tiada orang lawan harga, En Abu dapat beli motor tersebut dengan harga RM2,550 sahaja (Boleh bayar dengan cash atau loan)! Jadi, harga pembidaan akan bermula dengan nilai yang sangat rendah dan berbaloi!

*Anda disarankan untuk merujuk video tutorial ini untuk lebih mudah memahami proses pembidaan ini. Youtube: Tutorial

  • Facebook Page Kami: Ebidmotor.com 
  • Sila hubungi untuk dapatkan bantuan pembelian: 1700-81-7700 

 

EBID MOTOR SDN BHD

No 6 Jalan AWF 1
Ampang Water Front
68000 Ampang
Selangor
Waze atau Google Map

 

Ebidmotor.com - Platform Pembidaan Motosikal Pertama di Malaysia.Harga kami rendah daripada harga pasaran

 

Sumber gambar cover artikel: HM

Share:
EbidMotor
Hi there,
How can I help you?
00:01
Start Chat