E B I D M O T O R

Loading

#WOWDisember! Menebus WOWcher Anda Sekarang!

Jika anda pernah dengar Ebidmotor.com, pasti anda tahu slogan kami iaitu: "Harga Motosikal Kami Rendah Daripada Harga Pasaran" sepanjang tahun. Tapi untuk kali ini, kami ada something special, harga kami bukan lagi "Rendah daripada harga pasaran" tapi "KAW KAW XTRA rendah" pada 1 Disember 2020 satu hari sahaja. Apakah maksud "KAW KAW XTRA" ???

Dengan kempen #WOWDISEMBER, motosikal yang dijual pada hari ini akan lagi rendah daripada harga sekarang. Ingin tahu promosi apa yang anda boleh nikmati dari #WOWDISEMBER ini? Baca bawah supaya anda tak rugi! 

 

#PERTAMA,
Semua motosikal yang dijual oleh kami pada hari tersebut bapak KAW KAW Xtra rendah ibarat harga telur yang dikawal oleh kerajaan. Kami nak naik harga pun tak boleh kerana boss yang letak harga begitu rendah. Jangan membeli dengan kami pada hari tersebut jika anda tidak akan rasa sakit hati  untuk membeli motosikal dengan harga mahal di tempat lain.

#KEDUA,
Kami tahu harga rendah mungkin korang tak excited, tapi jika ada pelbagai jenis WOWcher (baucher) menarik? WOWcher yang disediakan oleh kami bernilai dari RM120 - RM500 dan kuantiti adalah terhad dari XX November 2020 - XX November 2020 , siapa cepat dia dapat. Nak tebus dari mana? Mesti lah di FACEBOOK Ebidmotor.com.

Nak tahu WOWcher apa yang ada? Huh... Empat (4) jenis baucher yang berbeza telah disediakan dan pasti ada satu anda minat:

  • Inxxxxxxx Rexxxx bernilai RMXXXX
  • Inxxxxx Cxxh Rxxxxx sebanyak RMXXXX
  • Discount xx% 
  • Lxcxy Bxxxxx bernilai RMXXXX

#KETIGA
Aktiviti Test Ride sebelum membeli. "Hekeleh, semua tempat pun boleh test ride apa yang special?" Cuba korang pergi kedai motor lain dan test ride, ada ke dorang bagi test ride semua motosikal yang ada? Tapi di Ebid Motor Sdn Bhd, anda boleh test ride mana-mana motosikal walaupun korang tak beli dan kami 100% tidak akan bagi muka masam. Test ride sampai muntah pun takpe sebab kami ada banyak plastic bag untuk anda! Kami cuma nak pelanggan happy dan puas hati!

"Tapi, saya tinggal jauh dan sekarang PKPB pulak..." No worries, dapatkan video dari kami atau video call dengan pegawai Ebidmotor.com. Segala Q&A, laporan motosikal & kondisi motosikal boleh dijelaskan dalam video tersebut, ia akan membuat anda lebih yakin dalam pembelian dengan kami. (Kepada anda yang ingin test-ride di showroom kami, SOP perlu dipatuhi seperti suhu badan sepatutnya bawah 37.5⁰C, memakai pelitup muka sentiasa, dan menjaga penjarakkan sosial)

#KEEMPAT
Khuatir tiada masa yang membida pada hari tersebut? Worry free, kami pasukan "Personal Bidding Assistant" boleh membantu anda membida motosikal yang berminat dan sentiasa memastikan harga adalah terendah serta tidak melebihi bajet anda. Yang best sekali adalah, servis ini adalah tiada sebarangan caj tau!

#KELIMA
Bukan satu, bukan dua, bukan tiga tapi melebihi 20 jenis motosikal dipilih! Yamaha, Honda, Modenas, SYM, SM Sport, semua ada pada hari tersebut. 

 

Secara keseluruhan, hari #WOWDISEMBER adalah hari yang terbaik untuk membeli motosikal sebab anda  bukan sahaja boleh selamatkan cash anda sekurang-kurangnya RM500, anda mampu membeli motosikal yang berkondisi tiptop !!! Paduuuuuu KAW KAW !!

  • INFO KEMPEN #WOWDISEMBER boleh rujuk di official Facebook page kami: Ebidmotor.com
  • Sebarang pertanyaan, boleh terus WhatsApp pegawai kami : 010-8833398 (Danial) atau hubungi 1700-81-7700

 

Persoalan: “Macam mana beli motosikal yang harga bawah pasaran ini?”

# Beli Melalui Laman Web Kami

Setiap perminat boleh membida @ membeli motosikal dengan harga yang mereka mampu bayar. Sebagai contoh: En Abu berminat dengan sebuah motosikal berharga RM2,500 dan dia perlu tambah minima RM50 untuk membida motor tersebut. Jika tiada orang lawan harga, En Abu dapat beli motor tersebut dengan harga RM2,550 sahaja (Boleh bayar dengan cash atau loan)! Jadi, harga pembidaan akan bermula dengan nilai yang sangat rendah dan berbaloi!

  • Anda disarankan untuk merujuk video tutorial ini untuk lebih mudah memahami proses pembidaan ini. Youtube: Tutorial
  • Wajib Baca!!! Pertama Kali Membeli Dengan Kami? Baca Semua Soalan Lazim Di Sini: Baca FAQ Di Sini
  • Facebook Page Kami: Ebidmotor.com
     

 

Share:
EbidMotor
Hi there,
How can I help you?
00:01
Start Chat