E B I D M O T O R

Loading

Mobile Games Perlumbaan Yang REAL. REMPITTTT Sahaja!

6. Racing Fever: Moto

Racing Fever: Moto Android Gameplay ᴴᴰ - YouTube
Game ini sangat popular di play store. Ia membolehkan anda menunggang 16 jenis motosikal yang berbeza, pada masa yang sama, kelajuan dan pengendaliannya juga mempunyai perbezaan yang sangat ketara. Tambahan lagi, ia juga mempunyai pilihan penyesuaian untuk motosikal anda. Pada grafik pula, semua elemen jelas dan latar belakangnya juga amat menakjubkan.

Game ini juga mempunyai mode yang disebut "police escape", di mana kereta polis mengejar anda ketika anda melanggar had laju. Terdapat 4 sudut kamera yang berbeza dan 4 pilihan kawalan, jadi semua elemen yang anda perlukan ada di sana. Game ini sangat best dan tak akan rasa bosan walaupun selepas berjam-jam memainnya.

 

5. Traffic Rider


Ini adalah permainan ketagihan dengan lebih daripada 70 story mode mission. Tidak ada batasan petrol, jadi anda dapat menunggang selama yang anda inginkan. Ia juga mempunyai lebih daripada 25 pemain online yang ada dalam game ini, termasuk Hayabusas dan Vespas, bersama dengan pilihan penyesuaian yang menarik.

Game ini akan menjadi lebih menarik jika ada lebih banyak sudut kamera dan penyesuaian yang lebih banyak, tetapi game ini masih menyeronokkan. Anda masih boleh memandu dengan laju, perform wheelies, dan memandu ke arah yang salah. Dari segi grafik, bagus jug cuma boleh bertambah baik lagi.

 

4. Racing Moto

Racing Moto / Fast Paced Bike racing game - YouTube

Game ini adalah antara game lumba motosikal termudah untuk Android dan telah lama berada di play store. Walau bagaimanapun, ia masih menjadi ketagihan seperti game yang lain. Alat kawalannya mudah. Anda hanya perlu gerakkan telefon bimbit untuk control gerakkan motosikal anda dan hanya tap untuk mempercepat kelajuan. Game ini hanya mempunyai tiga jenis motosikal untuk dipilih dan tidak banyak ciri lain. Motosikal anda akan semakin laju sepanjang perjalanan, dan akan menjadi lebih sukar.

 

3. SBK16


Masalahnya dengan siri ini ialah mereka harus improve game ini daripada melepaskan ansuran baru terlalu kerap. Game ini mempunyai banyak ciri yang menyeronokkan, seperti sokongan pengawal, 4 peta, dan mempunyai pemain online.

Grafiknya telah ditingkatkan dan muziknya juga bagus. Terdapat beberapa laporan penurunan pengendalian dan prestasi performance terganggu. Ia harus diperbaiki. Terdapat gangguan iklan yang tidak dapat diramalkan.

Anda dapat memilih pemain yang anda ingin, dan mempunyai 4 mode yang berbeza, termasuk Quick Race, Championship, Time attack, and Test ride.

 

2. Gravity Rider

Gravity Rider: Power Run [iOS] iPhone Gameplay - YouTube
Ini adalah game motosikal 3D yang menyeronokkan dan mencabar di ruang angkasa. Grafiknya hebat dan sangat senang dilihat. Permainan ini mempunyai cabaran yang menyeronokkan dan motosikal boleh diubahsuai. Pada bahagian seperti enjin dan tayar boleh upgrade juga.

Terdapat situasi sukar dalam game ini, seperti melintasi perangkap untuk memenangi perlumbaan. Mekanik game sangat mengagumkan, dan kawalannya mudah. Satu-satunya kelemahan adalah jumlah iklan yang menjengkelkan.

 

1. Asphalt 8 Airborne – Bike mode


Gameloft meluangkan masa mereka dalam membuat permainan lumba motosikal, dan sekarang mereka akhirnya menambahkan motosikal ke Asphalt 8. Walaupun Asphalt 9 juga tersedia, ansuran ke-8 adalah salah satu permainan lumba motosikal dengan grafik terbaik untuk android.

Multiplayer mode juga tersedia, begitu juga aksi hebat untuk mengisi bar nitro anda. Bahagian motosikal boleh ditingkatkan, dan ia juga terdapat banyak pilihan penyesuaian. Ini adalah pengalaman perlumbaan utama bagi peminat motosikal. Satu perkara yang perlu disebutkan adalah game ini sangat memakan saiz simpanan anda.

Sumber: GOMOTORIDERS


 

WAJIB BELI MOTOSIKAL DENGAN KAMI KERANA ......

 • HARGA MOTOSIKAL KAMI TERENDAH DALAM PASARAN
 • PELBAGAI PILIHAN motosikal terdapat di showroom kami
 • HARGA TERENDAH kami yang tiada tandingan
 • FREE cuci motosikal & chemical sanitize
 • AFTER SALES SERVICE dijamin terbaik
 • 30 MINIT sahaja motosikal boleh bawa pulang*
 • PENGHANTARAN motosikal boleh diuruskan*
 • LOAN boleh diuruskan sekiranya umur motor bawah 9 tahun (Downpayment 10% diperlukan)*
 • KONSULTASI seumur hidup
 • Kami akan membeli motosikal anda secara TUNAI TANPA SEBARANG SYARAT*
 • TANPA perlu lesen
 • TRADE-IN motosikal anda dengan kami tanpa sebarang SYARAT dengan nilai sehingga 25% LEBIH TINGGI

*T&C

VISIT US NOW:
Ebid Motor Sdn Bhd (SSM 1357737-M) 🏠 🏠

(HQ) No 6, Jalan AWF 1, 
Ampang Water Front, 68000 Ampang,
Selangor.
https://g.page/ebid-motor-sdn-bhd
(Berdekatan dengan Oldtown White Coffee)
ISNIN - SABTU: 9:30AM - 6.30PM

HUBUNGI KAMI MELALUI

Selagi Iklan Ada, Motor Masih Ada! WhatsApp kami sekarang:
📞 Mr Anwar: http://www.wasap.my/60108833397
📞 Mr Danial: http://www.wasap.my/60108833398

Kami Ebidmotor.com ada menjual pelbagai jenis motosikal terpakai atau motor baru seperti Yamaha Y15 ,  LC 135 , EGO S ,  Lagenda 110 / 115Z Fi ,  125ZR , Solariz , Avantiz , FZ 150 , Nmax 155 , NVX , Nouvo LC , R15 , R25 , Honda BeAT , Ex5 , Wave , Dash , Future 125, PCX , RS150 Repsol Trico , RS 150 , Vario 150 , RFS 150 , TNT 135 , KTM Duke 200 , Duke 250 , Duke 390 , RC 200 , RC 250 , RC 390 , Modenas Kriss 100 , Kriss 110 , Kriss 120 , MR1 , MR 2 , Dinamik 120 , Pulsar NS 200 , Pulsar RS 200 , SYM E Bonus 110 , Evo 250 , SM Sport , Sport Rider 125 , VF3i VTS 200 dan lain lain.

Share:
EbidMotor
Hi there,
How can I help you?
00:01
Start Chat