E B I D M O T O R

Loading

Standard Tapi Power! Senarai Motosikal Yang Confirm Puas Hati!

Setiap orang mempunyai citra rasa tersendiri dan inilah sebabnya setiap orang di muka bumi ni unik kan. Motor enjin yang standard selalu menjadi pilihan orang ramai kerana dapat ubah suai dengan cara minat sendiri. Sebelum memodifikasi motor dengan cara anda minat, anda perlu dapatkan motor enjin standard terlebih dahulu. Beli motor baru siapa tak sukakan? Tetapi jika boleh mendapat motor yang terpakai dan kualitinya masih tiptop dan harganya lebih rendah daripada pasaran, kenapa nak bazir duit kan? 

Sini Admin nak cadangkan beberapa jenis motor standard yang anda mampu milik:

 

1) Honda RS 150

Tahun Pendaftaran: 2018

Harga Bidaan Bermula: RM6,700

Semak Gambar & Laporan Motor: Klik Sini

 

2) SYM VF3i 185

Tahun Pendaftaran: 2019

Harga Bidaan Bermula: RM5,900

Semak Gambar & Laporan Motor: Klik Sini

 

3) Benelli RFS 150 i SE

Tahun Pendaftaran: 2018

Harga Bidaan Bermula: RM3,800

Semak Gambar & Laporan Motor: Klik Sini

 

4) Yamaha LC 135

Tahun Pendaftaran: 2017

Harga Bidaan Bermula: RM4,900

Semak Gambar & Laporan Motor: Klik Sini

 

5) Suzuki Shogun Axelo 125

Tahun Pendaftaran: 2014

Harga Bidaan Bermula: RM1,900

Semak Gambar & Laporan Motor: Klik Sini

 

6) Modenas Dinamik 120

Tahun Pendaftaran: 2017

Harga Bidaan Bermula: RM2,200

Semak Gambar & Laporan Motor: Klik Sini

 

7) Modenas Kriss 110 MR2

Tahun Pendaftaran: 2017

Harga Bidaan Bermula: RM1,800

Semak Gambar & Laporan Motor: Klik Sini

 

8) Naza Blade 250

Tahun Pendaftaran: 2019

Harga Bidaan Bermula: RM5,800

Semak Gambar & Laporan Motor: Klik Sini

 

Dapatkan motor enjin yang standard dengan harga yang rendah dan guna duit lebihan tu untuk modify motor anda dengan cara kegemaran anda. Plan macam ni kan Best !

Ebidmotor.com mempunyai pelbagai jenis motor untuk anda pilih mengikut keperluan dan kesesuaian anda. Membida motor kegemaran anda sebelum ia dimiliki orang lain. Selamat Membida !

 

Pilihan motosikal yang lebih banyak: Klik Sini Untuk Ke Pasaran  

Pembidaan akan bermula pada setiap hari Isnin hingga Jumaat dari jam 12.00pm hingga 7.00pm  di laman web Ebidmotor.com

 

  • Belum daftar sebagai Ahli? Klik di sini untuk daftar
  • Untuk info yang terkini, sila LIKE Facebook Page Ebidmotor.com 
  • Perlukan bantuan atau maklumat lanjut? Sila hubungi 010-8833397 atau Klik Sini 
  • Hadir ke Showroom kami dengan Waze atau Google Map

 

Anda boleh melakukan semua di atas dengan melayari www.ebidmotor.com 

 

Ebidmotor.com - Platform Pembidaan Motosikal Pertama di Malaysia.Harga kami rendah daripada harga pasaran!

 

___________________________________________________________________________________________________

 

Siapakah Ebidmotor.com?

Ebidmotor.com merupakan platform pembidaan motosikal online untuk motosikal terpakai dan baru yang paling boleh dipercayai, berkesan dan cekap. Bidaan diadakan secara langsung setiap hari bermula 12pm sehingga 7pm. Keputusan pembidaan akan dirasmi pada hari yang sama!

Kami menyediakan servis komprehensif yang professional dari pemeriksaan, penilaian, pembidaan, dokumen proses sehingga bayaran dan logistik. Pembeli boleh membeli motosikal melalui pembidaan atas talian atau beli terus daripada kami.

Di Ebidmotor.com, kami akan memastikan anda dapat beli motosikal yang berharga rendah daripada harga pasaran dan setiap motosikal didatangi dengan satu laporan motosikal yang lengkap. 

 

ALAMAT HQ / INSPECTION CENTER

Ebid Motor Sdn Bhd (Berdekatan Old Town White Coffee)

No 6, Jalan AWF 1, Ampang Water Front, 68000 Ampang, Selangor

 

Hotline: 1700-81-7700

Customer Service: 010-8833397 atau TEKAN SINI

Share:
EbidMotor
Hi there,
How can I help you?
00:01
Start Chat