E B I D M O T O R

Loading

Arkib: 2021 September
4 keputusan dijumpai.

Nak motor secondhand korang cepat laku dan tak rugi... Ikuti tip ini!

Bila nak jual balik motosikal yang kita beli sendiri memang sayang nak let go. Tapi kadang-kadang ada yang nak let go sebab terdesak nak pakai duit. Jadi ini antara tip yang kami kongsikan supaya korang dapat jual harga motor korang dengan mudah.

READYSTOCK Tapi SANGAT LIMITED!! Cepaaaat... !!

Buat anda nak susahkan kerja korang pergi sini sana untuk dapatkan motor yg anda minat? Padahal kat satu kedai ni je korang dah boleh dapat motor dari cc rendah hingga tinggi! Harga lagilah anda tak yah ragu2. Terendah di pasaran.. !

TAHU TAK ENJIN BOLEH ROSAK KALAU TERLEBIH WARM UP!

Tak pasti ramai atau tak yang dah tahu tentang tabiat memanaskan enjin kenderaan setiap pagi sebelum digerakkan ada yang panaskan enjin tidak mengikut piawaian masa yang sepatutnya, contohnya lebih daripada 3 minit.

Cari Motosikal Yamaha Tapi Kena Tunggu? Kami Ready Stok!

Buat apa susah2 tunggu stok sampai padahal korang boleh dapat stok dengan cepat dan harga berpatutan?

EbidMotor
Hi there,
How can I help you?
00:01
Start Chat