E B I D M O T O R

Loading

Arkib: 2020 November
25 keputusan dijumpai.

8 Model Motosikal Secondhand Berbaloi di Malaysia

8 model motosikal terpakai yang berbaloi di Malaysia. Harga dalam RM2,200 - RM9,000 untuk terpakai. Jika beli motor baru harga dua kali ganda mahal!

PASS Ujian B2 Motosikal Dengan Rahsia Ini! Takut Laluan Titi? No Hal!

Dalam ujian praktikal kelas B2, semua calon haru menunggang dengan baik dan yakin. Walaupun ia nampak mudah, calon perlu mendapatkan latihan sepenuhnya sebelum menghadapi ujian

Motosikal Tak Mahal Tapi Nampak Kaya! Perghhh Rugi Tak Beli Sebelum 2021!

Senarai motosikal yang nampak kaya tapi harga tak mahal. Gais, jangan terlepas peluang untuk membeli motosikal terpakai dari Ebidmotor.com !

Penghantar Makanan WAJIB BELI motor ini supaya dapat pendapatan maxima!

Nak laju? Nak tahan? Nak senang dijaga? Nak harga motor murah murah? Motosikal ini sesuai digunakan untuk kerja penghantar makanan seperti GrabFood, FoodPanda, Dego, MrSpeedy, HonestBee, BungkusIt, HungryMan dan sebagainya!

JANGAN Beli Motor Terpakai Sebelum Tanya 10 Soalan Ini!

Sedar tidak sedar kita mungkin tertinggal maklumat penting mengenai sejarah motosikal yang mahu dibeli. Sepatutnya ajukan soalan relevan saja bagi memudahkan kita menilai status motosikal terpakai berkenaan.

Terma dan Syarat Untuk Menebus WOWcher Pada 1 Disember 2020 [12pm-7pm]!

Pada 1 Disember, Ebidmotor.com akan menjalankan one day kaw kaw discount day. Sudah tebus baucar tetapi tidak tahu cara kegunaannya? Teruskan baca artikel ini!

#WOWDisember! Menebus WOWcher Anda Sekarang!

Memerlukan motosikal yang harganya kaw kaw xtra lebih rendah daripada yang rendah? Sabar gais sabar. Jangan Beli Sekarang! 1hb Disember 2020 adalah hari terbaik untuk anda membeli motor dengan Ebidmotor.com!

Motor Bajet Berkuaiti Yang Tidak Sakitkan Dompet Anda!

Jika anda ingin mendapatkan motor yang dalam bajet, Ebidmotor.com mempunyai pelbagai pilihan motor untuk anda pilih! Motor bukan sahaja harganya yang cantik, condition, coverset, semua parts motosikal masih dalam keadaan TERBAIK!

KYMCO 250i - Pesaing Kepada Yamaha Xmax 250 & Modenas Elegan 250

Penulis amat menggemari motosikal automatik yang bersaiz besar kerana perasaan khuatir tidak pernah timbul untuk meneruskan perjalanan ke tempat kerja seharian.

Adakah Anda LAYAK Menunggang Yamaha YZF-R15?

Dah bosan dengan motor kapcai tetapi tak berani lagi menunggang motor 250cc ke atas? Yamaha YZF-R15 adalah pilihan anda. Tidak perlu lesen B-Full pun boleh menunggang motosikal yang serupa dengan superbike.

Modenas V15 Dapat Menawarkan Keseronokan Menunggang? Macam Mana Eh?

Design Modenas V15 yang sangat luar biasa telah menarik minat ramai mat moto setelah ia dilancarkan. Selain design yang menarik, performance motor ini juga sangat hebat dan sesuai dengan semua penunggang tak kira tinggi ataupun rendah.

Motor Secondhand Boleh Loan Ke? BOLEH Dengan Syarat ...

Anda tahu motor secondhand/terpakai boleh loan? Tak kiralah motor tinggi, besar, ringan, berat semua BOLEH mohon loan. Tapi dengan syarat umur motosikal bawah 9 tahun. Kalau nak mohon loan di Ebidmotor.com hanya melalui Whatsapp sahaja.

6 Jenis Motosikal Paling Berbaloi Dibeli Semasa PKPB (CMCO)..!

Senarai motosikal yang sangat berbaloi membeli pada tahun 2020! Yamaha Honda SM Sport, banyak boleh pilih!

Beli Motosikal Pada 11.11 & Dapat Hadiah Bernilai RM450! FLASH SALE [12PM - 7PM]!

Dah ready untuk 11.11? Jangan terlepas DEAL yang paling CUN di Ebidmotor.com. Promotion untuk SEHARI SAHAJA! Nak dapatkan motosikal dengan harga yang lebih rendah daripada pasaran dan Free Gift yang berlambak? Tak kan rugi untuk membaca artikel ini!

Cara Paling Berkesan Mengelakkan Kucing Calarkan Kerusi Motosikal Anda!

Walaupun kita tidak boleh halang semua kucing baring atau tidur di atas motor, tapi boleh cuba beberapa petua dari orang tua untuk mengelakkan kucing dari tidur atas motosikal.

Motosikal didatangi dengan Fuel Injection serendah RM3,000 sahaja!

Jika dibandingkan dengan teknologi mesin karburator, fuel injection mampu mencapai penjimatan petrol sehingga 30% berbanding dengan sistem karburator.

Hadiahkan Motor Ini Kepada Suami Yang Mencari Rezeki Untuk Family! Suami Pasti Suka!

Motosikal yang baik dapat membawa suami anda ke tempat kerja dengan selamat! Jom lihat ada apa Deal yang PALING BEST!

Motosikal Yang Mempunyai Ruang Simpanan Besar Tanpa Perlu GIVI Box!

Jika anda ingin membelikan motosikal yang mempunyai ruang yang besar untuk letak barang peribadi, senarai motosikal ini merupakan pilihan utama anda! Terdapat pelbagai pilihan motosikal berjenama Honda menanti anda!

Motosikal Yang Sesuai Dengan Orang Tua Dan Tanpa Sakitkan Dompet Anda!

Gaiss, adakah anda sanggup tengok motosikal lama yang ditunggang oleh ibu bapa kami kerap rosak dan dorang asyik perlu repair sahaja? Bukan sahaja wang diperlukan, tapi keutamaan adalah keselamatan mereka.

Motosikal yang mampu cecah 130KM/h dengan senang tanpa perlu ubahsuai!

Senarai motosikal yang sesuai untuk pengguna highway seperti ulang alik kerja setiap hari. Lebih selesa, lebih laju!

Kelajuan, Petrol & 2T Modenas Dinamik lebih cemerlang berbanding Y125ZR!

Walaupun Modenas Dinamik 120 ini sudah dihentikan keluaran dalam Malaysia, tetapi disebabkan harga motosikal Modenas Dinamik 120 adalah sangat berpatutan dibandingkan dengan Yamaha Y125ZR, maka ramai yang memilih Modenas Dinamik 120 ini.

Dah Berapa Lama Motor Ibu Bapa Anda Tunggang? Tak Nak Upgrade Ke?

Bukan hanya baju dan kasut anda akan rasa bosan. Ibu bapa akan rasa bosan juga dengan motosikal yg mereka pakai tu. Dalam artikel ini mempunyai pelbagai jenis motosikal yang anda mampu milik!

Anda Dalam Dilema Pilih Yamaha FZ150i Atau Modenas Pulsar NS200?

Terlalu banyak pilihan sehingga tidak tahu macam mana nak pilih? Artikel ini dapat memudahkan anda semua untuk membuat pilihan dan mendapatkan motosikal yang paling sesuai dengan anda.

Deposit Rendah, Bulanan Murah.. Gaji RM2,500 Boleh Mohon Loan Sekarang!

Pelbagai jenis motosikal untuk anda memilih. Setiap motosikal dengan deposit dan bulanan yang rendah. Pelbagai pilihan seperti Honda, Yamaha dan Modenas!

Senarai Motosikal Mampu Dimiliki Oleh Golongan Bergaji RM4,500 ke bawah!

Beli motosikal dengan cash tanpa beban! Harga motosikal rendah daripada harga pasaran! Senarai motosikal yang sesuai kepada golongan bergaji RM4,500 ke bawah!

EbidMotor
Hi there,
How can I help you?
00:01
Start Chat