E B I D M O T O R

Loading

Baru-baru ni

Lelaki ini kayuh basikal sejauh 8.5KM semata-mata nak beli motor di sini...

Ini adalah satu kisah benar berkaitan dengan seorang pelanggan datang ke showroom motosikal dengan basikal dari Jalan Semarak KL ke Ampang Water Front Selangor.

Karnival Pembidaan Y15ZR

Kempen Karnival Pembidaan Y15ZR akan bermula pada 15 Julai 2020 - 27 Julai 2020, manakala waktu pembidaan adalah pada 28 Julai 2020. Bukan mudah nak jumpa Y15ZR yang murah dari harga pasaran, tapi ia ada di Ebidmotor.com, jangan lepaskan peluang ini

7 Sebab Suami Isteri Selalu Naik Motor Bersama Lebih Bahagia!

Bukan nak kata yang naik kereta tak bahagia. Cuma mereka-mereka yang naik motor ini sebenarnya rasa lebih bahagia sedikit berbanding yang lain. Tak semestinya anda kena naik motor besar atau superbike. Asalkan motosikal, walaupun kapcai, ...

PERMOHONAN Untuk Subsidi Lesen B2! Terima kasih Datuk Seri Amirudin Shari!

Program ini diperkenalkan bagi membantu anak muda yang berkelayakan untuk mengambil lesen motorsikal dengan bantuan subsidi daripada kerajaan negeri Selangor.

Jangan terlebih bayar! Motor terpakai Yamaha ini hanya perlu RM3,000!

Artikle ini akan bincangkan motosikal terpakai berjenama Yamaha dengan harga anggaran RM3,000. Pelbagai model seperti Yamaha EGO LC, Yamaha EGO Si. Yamaha Nouvo LC, Yamaha Lagenda, Yamaha Ego LC 125 Fi

Yamaha Y15 V3 ?!!! Korang minat V2 atau V3? Album gambar Yamaha Y15 V3 di negara ini!

Berita baik untuk perminat Yamaha Y15! Kini ada beberapa gambar intip bocor untuk Yamaha Y15ZR versi 3 atau dinamakan Yamaha Exciter RC di negara Vietnam. Mari kita lihat gambar-gambar Yamaha Y15 Versi 3 ini!

Skuter-Skuter Comel Yang Sesuai Penunggang Motosikal Perempuan! So Cute!!

Scooter yang comel sangat sesuai kepada penunggang motosikal perempuan. Selain itu, skuter-skuter yang disenaraikan dalam artikle ini harga pun rendah daripada harga pasaran. Apakah jenema dan model yang dinyatakan? Baca sekarang.

Motosikal Terpakai Harga RM1,000 - RM2,000 Berkondisi Cantik & Jimat Minyak

Tepuk dada tanya selera. Tak kisahlah orang lain cakap macam mana pun, beli lah kenderaan motosikal ikut kemampuan sendiri samada motor baru atau terpakai. Senarai ini adalah salah satu guideline untuk korang buat pilihan.

Senarai Honda Motosikal Harga Bawah RM3,500 Yg Tahan Lasak Selain Drpd Honda Ex5

Senarai motosikal terpakai yang sesuai untuk kegunaan harian seperti ulang alik kerja, ronda taman, pergi masjid solat jumaat atau tujuan-tujuan lain dengan budget anggaran dalam RM 3,500 serta low maintenance!

EbidMotor
Hi there,
How can I help you?
00:01
Start Chat