E B I D M O T O R

Loading

Baru-baru ni

Honda Wave 110RS VS Yamaha Lagenda 115ZR! Yang Mana Win?

Setiap motor mempunyai ciri-ciri tersendiri. Oleh itu, jangan lupa membuat perbandingan terlebih dahulu sebelum membeli motor dan pilih motor yang paling sesuai dengan anda.

Spray Coverset Sendiri Leceh Ke? MEMANG TAK LAH!

Coverset sudah lama atau bercalar tetapi bajet terhad untuk membayar upah atau membeli yang baru? DIY lah sendiri. Tidak susah pun!

Claim Insurans Anda Dengan Bijak!

NCD adalah satu jenis bonus/diskaun yang diberikan kepada pengguna sekiranya tiada tuntutan dibuat terhadap polisi kenderaan untuk tempoh 12 bulan sebelum itu. Teruskan baca untuk memahami maksud sebenar NCD.

Third Party Insurans Murah Sebab Masa Claim Lebih Lambat? Betul Ke?

Apakah perbezaan Third Party dan First Party ini sebenarnya? Selain harganya lebih murah, betul ke tiada lagi perbezaannya? Teruskan baca artikel ini untuk memahami maksud sebenar Third Party dan First Party insurans ini.

Nak Tahu Cara Dan Harga TERKINI Untuk Upgrade Lesen B2 Ke B? Senang Jeh Ikut Cara Ini!

Ingin mencuba kuasa motosikal yang tinggi tetapi tiada lesen BFull. Inilah caranya untuk mendapatkan Lesen B untuk motosikal melebihi 500CC.

Dapatkan Motor Yang Berkualiti Tanpa Beban Kewangan!

Motor jenama Honda yang anda mampu milik dan bersesuaian dengan anda yang ingin mendapatkan motor dengan kadar segera atau memerlukan motosikal untuk ulang alik dari tempat kerja.

Yamaha FZ150 i... Berpatutan? Berbaloi? Best Tak? [WAJIB BACA SEBELUM MILIKINYA]

Yamaha FZ150 i mempunyai pelbagai kelebihan yang anda tidak ketahui. Teruskan baca artikel ini untuk menambah info berkenaan motor ini.

Motor SUZUKI Yang Patut Dikenangi!

Motor-motor Suzuki lengend yang pernah menemani peminat motosikal 80 dan 90an.

Pilih Tayar Ikut Keperluan! Harga Berlain-lain Disebabkan Material Tayar!

Tayar motor adalah bahagian yang paling penting untuk setiap motosikal. Jika ingin menukar tayar motosikal, pastikan kualiti dan saiz tayar adalah bersesuaian dengan motor anda.

Beli Motosikal dan Menang? Limited Edition Yamaha Y15ZR PERCUMA? Ini Kalilah!

Bid motor sekarang untuk berpeluang memenangi Yamaha Y15ZR GP Edition.

EbidMotor
Hi there,
How can I help you?
00:01
Start Chat