E B I D M O T O R

Loading

Baru-baru ni

Motosikal Yang Mempunyai Ruang Simpanan Besar Tanpa Perlu GIVI Box!

Jika anda ingin membelikan motosikal yang mempunyai ruang yang besar untuk letak barang peribadi, senarai motosikal ini merupakan pilihan utama anda! Terdapat pelbagai pilihan motosikal berjenama Honda menanti anda!

Motosikal Yang Sesuai Dengan Orang Tua Dan Tanpa Sakitkan Dompet Anda!

Gaiss, adakah anda sanggup tengok motosikal lama yang ditunggang oleh ibu bapa kami kerap rosak dan dorang asyik perlu repair sahaja? Bukan sahaja wang diperlukan, tapi keutamaan adalah keselamatan mereka.

Motosikal yang mampu cecah 130KM/h dengan senang tanpa perlu ubahsuai!

Senarai motosikal yang sesuai untuk pengguna highway seperti ulang alik kerja setiap hari. Lebih selesa, lebih laju!

Kelajuan, Petrol & 2T Modenas Dinamik lebih cemerlang berbanding Y125ZR!

Walaupun Modenas Dinamik 120 ini sudah dihentikan keluaran dalam Malaysia, tetapi disebabkan harga motosikal Modenas Dinamik 120 adalah sangat berpatutan dibandingkan dengan Yamaha Y125ZR, maka ramai yang memilih Modenas Dinamik 120 ini.

Dah Berapa Lama Motor Ibu Bapa Anda Tunggang? Tak Nak Upgrade Ke?

Bukan hanya baju dan kasut anda akan rasa bosan. Ibu bapa akan rasa bosan juga dengan motosikal yg mereka pakai tu. Dalam artikel ini mempunyai pelbagai jenis motosikal yang anda mampu milik!

Anda Dalam Dilema Pilih Yamaha FZ150i Atau Modenas Pulsar NS200?

Terlalu banyak pilihan sehingga tidak tahu macam mana nak pilih? Artikel ini dapat memudahkan anda semua untuk membuat pilihan dan mendapatkan motosikal yang paling sesuai dengan anda.

Deposit Rendah, Bulanan Murah.. Gaji RM2,500 Boleh Mohon Loan Sekarang!

Pelbagai jenis motosikal untuk anda memilih. Setiap motosikal dengan deposit dan bulanan yang rendah. Pelbagai pilihan seperti Honda, Yamaha dan Modenas!

Senarai Motosikal Mampu Dimiliki Oleh Golongan Bergaji RM4,500 ke bawah!

Beli motosikal dengan cash tanpa beban! Harga motosikal rendah daripada harga pasaran! Senarai motosikal yang sesuai kepada golongan bergaji RM4,500 ke bawah!

Jangan Banding Harga Terus Beli Dengan Kami! Harga Yamaha LC 135 Kami Terendah!

Jangan Banding Harga Terus Beli Dengan Kami! Harga Yamaha LC 135 Kami Terendah! Stok terhad! Pelbagai Yamaha LC135 terpakai boleh anda pilih.

RM7.00 untuk perjalanan 180KM?! SM Sport 110 R mampu capai record ini!

SM Sport merupakan satu jenama buatan Malaysia dari tahun 2017. SM Sport 110 R bukan sahaja harga berpatutan malah spesifikasi ia tetap sangat unggul. Ketahanan motosikal juga boleh tahan dan ini adalah sebab utama memilih SM Sport!

EbidMotor
Hi there,
How can I help you?
00:01
Start Chat