E B I D M O T O R

Loading

Baru-baru ni

Motosikal Berjenama Honda Dari Harga RM2,200! Ada Kapcai, Scooter & Superbike! Harga Mampu Milik!

Senarai motosikal berjenama Honda Boon Siew. Pelbagai pilihan dari Honda Wave sehingga Honda CBR 250 R! Harga dari RM2,200 sahaja!

Motosikal Tangki Depan Dengan Harga Serendah RM4,300! Yamaha, Kawasaki, Honda, ... Semua Ada!

Senarai motosikal 150cc - 250cc dengan harga serendah RM4,300 sahaja! Pelbagai jenama disediakan seperti Yamaha, Modenas Honda, Kawasaki, ...

12 Jenis Motosikal Mampu Dibeli Jika Buat Part Time Sebulan Sahaja!

Anda cuma perlu buat kerja part time selama 1 bulan, anda mampu beli semua motosikal terpakai seperti bawah! Semua motosikal terpakai di Ebidmotor.com adalah dalam kondisi yang sangat tiptop tau! Kalau ada masalah kami akan repair secara percuma!

Yamaha Nmax, Ego Avantiz, Nouvo LC, semua ada di sini dengan harga rendah!

Pelbagai scooter untuk anda pilih dari senarai ini seperti Yamaha Ego Avantiz, Yamaha Nouvo LC 135, Yamaha Nmax, Honda Beat 110, dan lain-lain lagi!

Mencari motosikal yang tahan & jimat petrol? Harga baru RM3,000 - RM4,000 sahaja!

Senarai motosikal yang sangat tahan dan jimat petrol. Kepada sesiapa yang budget sekitar RM3,000 - RM4,000, senarai motosikal ini dapat membantu anda membuat keputusan untuk membeli!

Teknik tunda motosikal yang wajib belajar untuk selamatkan diri dan penunggang lain!

Teknik tunda motosikal yang wajib belajar! Sediakan alat ini dapat selamat anda! Teknik towing motosikal / tunda motosikal yang dapat membantu anda apabila memerlukan bantuan. Belajar supaya boleh selamatkan diri dan orang lain!

Berbaloi ke beli Yamaha Y15ZR terpakai pada tahun 2020???

Pernahkah anda dengar ayat ini disekeliling anda? Harga motosikal baru Yamaha Y15ZR dalam RM10,000 dan Y15ZR terpakai sekitar RM7,800, harga motor keras juga tu... Tetapi, betul ke tak rugi jika beli Yamaha Y15ZR pada tahun 2020?

Koleksi gambar Yamaha RXZ modified! Ini baru lah 90an punya feel! Rugi tak SHARE!

amaha RXZ merupakan satu motosikal legend dalam komuniti perminat motosikal samada biker tu asal 70an, 80an, 90an atau 00an. Motosikal Yamaha RXZ terpakai semakin susah nak cari dalam pasaran kerana ada banyak peminat motosikal simpan...

Apakah Motor Paling Mahal? Ducati Panigale V4R? Salah! Motor ini RM46.8 Juta!

Apakah motosikal paling mahal dalam dunia ini? Ducati? BMW? Korang memang tak sangka motosikal ini baru lah betul betul mahal!

Motor 250cc Harga Berpuluh-Puluh Ribu? CBR, Ninja, Pulsar Semua Harga Mampu Milik!

Senarai motosikal 250cc yang mampu milik oleh newbie kepada motor besar! Harga mampu milik dan jangan terlepas peluang untuk membeli dengan harga rendah daripada harga pasaran!

EbidMotor
Hi there,
How can I help you?
00:01
Start Chat