E B I D M O T O R

Loading

Baru-baru ni

5 Perkara Penting Sebelum Membeli Atau Upgrade Motosikal Anda!

Motosikal merupakan satu jenis kenderaan yang mempunyai pelbagai tujuan untuk setiap orang. Ada orang jadikan satu mainan dan juga alat untuk mencari rezeki. 5 perkara penting sebelum membeli atau upgrade motosikal anda.

Senarai Error Code Untuk Motosikal Yamaha Y15ZR! Wajib disimpan oleh Pemilik Y15ZR!

Sedikit panduan untuk pemilik Yamaha Y15ZR. Don't panic jika ada code yang pelik wujud pada panel meter. Anda boleh semak di sini!

Untunglah Membeli Motosikal Terpakai Interchange! Sebab-Sebab Di Sini!

Berbaloi tak beli motosikal interchange? Jawapannya adalah YES. Baca sebab-sebab wajib beli motor terpakai interchange di sini!

Senarai Maklumat Perhubungan Terkini Untuk Jenama Motosikal Malaysia

Sila simpan artikel ini dan suatu hari nanti korang dapat guna. Semua jenama motosikal seperti Hong Leong Yamaha, Boon Siew Honda, SYM, Benelli, Keeway, SM Sport, Aprilia, Ducati, Triump, Kawasaki dan lain lain lagi!

Proses Membeli Lelongan Kenderaan Di Malaysia [Versi 2020 Terkini]

Tutorial berkaitan dengan membeli kenderaan lelongan di dalam Malaysia. Pembida boleh membuat pembidaan untuk motosikal terpakai atau kereta murah.

Senarai Baru Motosikal Terpakai RM3,000 Siap OTR! SYM, Modenas, Honda, & lain-lain!

Senarai motosikal terpakai dijual dengan harga RM3,000 siap On The Road sahaja! Pelbagai pilihan seperti Modenas, SYM & Honda!

Perkara Semua Pembeli WAJIB Tahu - Kawasaki Z250!

Harga motor Kawasaki Z250 yang anda mampu milik ada di sini. Baca kelebihan-kelebihan yang sangat menarik ada pada motor yang kacak ini.

Tengah-Tengah Sportrim Ada Lubang? Saya Ingat Tu Rekaan Je. Bukan eh?

Tidak perasan di tengah-tengah sportrim mempunyai satu lubang? Tahu tak apa kegunaannya? Teruskan baca artikel ini untuk memahaminya.

Begitu Kerap Brake Fluid Perlu Diganti? Serious?

Pernahkah anda fikir sebenarnya Brake Fluid perlu check dan menukarnya pada semasa ke semasa? Teruskan baca artikel ini untuk mengetahui maklumat yang lebih lanjut mengenai Brake Fluid.

Inilah Simptom Sebab Motor Susah Nak Hidupkan!

Enjin jenis pembakaran dalaman memerlukan tiga perkara utama untuk menghidupkan iaitu: minyak, palam pencucuh dan mampatan. Jika berlaku kegagalan pada salah satu komponen atau proses di atas ini, maka enjin jadi bermasalah untuk dihidupkan.

EbidMotor
Hi there,
How can I help you?
00:01
Start Chat