E B I D M O T O R

Loading

Baru-baru ni

Upgrade Your Motorcycle? Our Motorcycle Price is 35% Lower Than Your Place! Delivery Available!

Penang Citizens are also eligible to enjoy the offer that Ebidmotor.com provided. Grab your desire motorcycle now at Ebidmotor.com at a lower price compared to Penang's market price.

Apakah peranan CC untuk motosikal dan penting ke? Terutamanya Motosikal Pertama!

CC merujuk kepada anjakan atau kapasiti enjin. Dengan kata lain, berapa banyak ruang di dalam silinder. Pada motosikal ini biasanya diukur dalam sentimeter padu (cubic centimeters - cc's) atau kadang-kadang inci padu (cubic inches - ci's).

Kelemahan Yamaha LC 135 Yang Anda Tidak Tahu!

Sebelum membeli motor, pastikan anda membuat research terhadap motor tertentu terlebih dahulu. Kalau tak, menangis tak bersuara nanti. Berbolai tak untuk membeli Yamaha LC 135? Teruskan baca artikel ini untuk mengetahuinya.

Jimat, Tahan Lasak, Dan Tidak Perlu Risau Dicuri!

Motor yang tahan lasak dan sesuai untuk menjadikan koleksi semua ada di sini. Harga yang lebih rendah daripada harga pasaran dan kualiti motor yang masih dalam keadaan baik anda wajib milik.

Harga Motor Di Sini Lagi Rendah Daripada Johor?!

Motor yang harga lebih rendah ini bukan sahaja dibuka kepada anda yang tinggal berdekatan dengan kami. Anda dari negeri lain pun boleh mendapat offer yang lumayan ini.

Ulang Alik Seremban Sebab Keluarga? Pilih 1 Motor Dalam Senarai ini!

Motor yang tahan lasak dan harga motor yang lebih rendah daripada harga pasaran anda, penduduk Negeri Sembilan mampu milik.

Pok Mat Motor Kelate Doh Berminat Dengan Motor Harga Yang Paling Pecoh Palo?!

Penduduk Kelantan pun boleh dapatkan motor yang harga lebih rendah daripada daripada harga pasaran.

Macam Mana Boleh Tahu Jarak Maksimum Saya Boleh Tunggang Dalam Sehari?

Sebelum plan berapa jauh anda nak travel, fikirkan kemampuan anda terlebih dahulu. Macam mana nak tahu kemampuan diri? Sini ada jelaskan 5 tips untuk anda bersiap sedia sebelum menunggang motosikal dengan jarak jauh.

Pembidaan Adalah Mudah, Cepat, Dan Jimat!

Membeli motor terpakai di Ebidmotor.com adalah pilihan yang paling bijak. Ini kerana harga motor kami adalah lebih rendah daripada harga pasaran dan kualiti motor masih tiptop.

Termasuk Kos Penghantaran.. Harga Motor Masih Rendah Berbanding Harga Pasaran!!

Harga motor yang rendah bukan hanya untuk orang yang tinggal di Lembah Kelang. Proses penghantaran boleh kami sediakan.

EbidMotor
Hi there,
How can I help you?
00:01
Start Chat