E B I D M O T O R

Loading

Baru-baru ni

Motor Bajet Berkuaiti Yang Tidak Sakitkan Dompet Anda!

Jika anda ingin mendapatkan motor yang dalam bajet, Ebidmotor.com mempunyai pelbagai pilihan motor untuk anda pilih! Motor bukan sahaja harganya yang cantik, condition, coverset, semua parts motosikal masih dalam keadaan TERBAIK!

KYMCO 250i - Pesaing Kepada Yamaha Xmax 250 & Modenas Elegan 250

Penulis amat menggemari motosikal automatik yang bersaiz besar kerana perasaan khuatir tidak pernah timbul untuk meneruskan perjalanan ke tempat kerja seharian.

Adakah Anda LAYAK Menunggang Yamaha YZF-R15?

Dah bosan dengan motor kapcai tetapi tak berani lagi menunggang motor 250cc ke atas? Yamaha YZF-R15 adalah pilihan anda. Tidak perlu lesen B-Full pun boleh menunggang motosikal yang serupa dengan superbike.

Modenas V15 Dapat Menawarkan Keseronokan Menunggang? Macam Mana Eh?

Design Modenas V15 yang sangat luar biasa telah menarik minat ramai mat moto setelah ia dilancarkan. Selain design yang menarik, performance motor ini juga sangat hebat dan sesuai dengan semua penunggang tak kira tinggi ataupun rendah.

Motor Secondhand Boleh Loan Ke? BOLEH Dengan Syarat ...

Anda tahu motor secondhand/terpakai boleh loan? Tak kiralah motor tinggi, besar, ringan, berat semua BOLEH mohon loan. Tapi dengan syarat umur motosikal bawah 9 tahun. Kalau nak mohon loan di Ebidmotor.com hanya melalui Whatsapp sahaja.

6 Jenis Motosikal Paling Berbaloi Dibeli Semasa PKPB (CMCO)..!

Senarai motosikal yang sangat berbaloi membeli pada tahun 2020! Yamaha Honda SM Sport, banyak boleh pilih!

Beli Motosikal Pada 11.11 & Dapat Hadiah Bernilai RM450! FLASH SALE [12PM - 7PM]!

Dah ready untuk 11.11? Jangan terlepas DEAL yang paling CUN di Ebidmotor.com. Promotion untuk SEHARI SAHAJA! Nak dapatkan motosikal dengan harga yang lebih rendah daripada pasaran dan Free Gift yang berlambak? Tak kan rugi untuk membaca artikel ini!

Cara Paling Berkesan Mengelakkan Kucing Calarkan Kerusi Motosikal Anda!

Walaupun kita tidak boleh halang semua kucing baring atau tidur di atas motor, tapi boleh cuba beberapa petua dari orang tua untuk mengelakkan kucing dari tidur atas motosikal.

Motosikal didatangi dengan Fuel Injection serendah RM3,000 sahaja!

Jika dibandingkan dengan teknologi mesin karburator, fuel injection mampu mencapai penjimatan petrol sehingga 30% berbanding dengan sistem karburator.

Hadiahkan Motor Ini Kepada Suami Yang Mencari Rezeki Untuk Family! Suami Pasti Suka!

Motosikal yang baik dapat membawa suami anda ke tempat kerja dengan selamat! Jom lihat ada apa Deal yang PALING BEST!

EbidMotor
Hi there,
How can I help you?
00:01
Start Chat