E B I D M O T O R

Loading

Baru-baru ni

Membeli motosikal dengan KWSP anda tanpa halangan! Senarai stok terkini bulan December 2020!

Membeli motosikal dengan pengeluaran KWSP boleh membeli motosikal di sini! Banyak pilihan boleh anda pilih!

Honda VS Benelli - Mana Satu Lebih Berbaloi Ambil Pada Hujung Tahun 2020?

Ingin dapatkan kapasiti enjin 150 tetapi tak tahu mana satu untuk pilih? Sini mempunyai jawapan untuk anda semua yang tengah mengahadapi dilemma ini.

Apakah Motosikal Yang POWER, STABIL & JIMAT Petrol? Korang Wajib Pilih Motor Ini!

Kapcai adalah antara motosikal yang paling panas di pasaran Malaysia. Pelbagai jenis kapcai telah dilancarkan tetapi macam mana pilih kapcai yang paling sesuai dengan anda? Baca artikel ini dapatkan jawapan.

8 Model Motosikal Secondhand Berbaloi di Malaysia

8 model motosikal terpakai yang berbaloi di Malaysia. Harga dalam RM2,200 - RM9,000 untuk terpakai. Jika beli motor baru harga dua kali ganda mahal!

PASS Ujian B2 Motosikal Dengan Rahsia Ini! Takut Laluan Titi? No Hal!

Dalam ujian praktikal kelas B2, semua calon haru menunggang dengan baik dan yakin. Walaupun ia nampak mudah, calon perlu mendapatkan latihan sepenuhnya sebelum menghadapi ujian

Motosikal Tak Mahal Tapi Nampak Kaya! Perghhh Rugi Tak Beli Sebelum 2021!

Senarai motosikal yang nampak kaya tapi harga tak mahal. Gais, jangan terlepas peluang untuk membeli motosikal terpakai dari Ebidmotor.com !

Penghantar Makanan WAJIB BELI motor ini supaya dapat pendapatan maxima!

Nak laju? Nak tahan? Nak senang dijaga? Nak harga motor murah murah? Motosikal ini sesuai digunakan untuk kerja penghantar makanan seperti GrabFood, FoodPanda, Dego, MrSpeedy, HonestBee, BungkusIt, HungryMan dan sebagainya!

JANGAN Beli Motor Terpakai Sebelum Tanya 10 Soalan Ini!

Sedar tidak sedar kita mungkin tertinggal maklumat penting mengenai sejarah motosikal yang mahu dibeli. Sepatutnya ajukan soalan relevan saja bagi memudahkan kita menilai status motosikal terpakai berkenaan.

Terma dan Syarat Untuk Menebus WOWcher Pada 1 Disember 2020 [12pm-7pm]!

Pada 1 Disember, Ebidmotor.com akan menjalankan one day kaw kaw discount day. Sudah tebus baucar tetapi tidak tahu cara kegunaannya? Teruskan baca artikel ini!

#WOWDisember! Menebus WOWcher Anda Sekarang!

Memerlukan motosikal yang harganya kaw kaw xtra lebih rendah daripada yang rendah? Sabar gais sabar. Jangan Beli Sekarang! 1hb Disember 2020 adalah hari terbaik untuk anda membeli motor dengan Ebidmotor.com!

EbidMotor
Hi there,
How can I help you?
00:01
Start Chat