E B I D M O T O R

Loading

Baru-baru ni

Pihak Berkuasa Tempatan & Syarikat Konsesi Tol Akan Bayar Kerugian Anda Jika Berlaku Kemalangan.

Jika anda sedang memandu di lebuh raya atau jalan raya dan secara tiba-tiba terlanggar objek atas jalan atau mengalami kemalangan disebabkan terlanggar lubang atas jalan raya, apa yang perlu anda buat? Nak buat tuntutan pada siapa?

Senarai Harga Saman JPJ 2021 untuk Motosikal [Terkini 2021]

Senarai harga saman JPJ terkini terhadap kesalahan motosikal.

Syarat Syarat Menyertai Pasukan GrabFood dan FoodPanda [Terkini 2021]

Ada ramai followers Ebidmotor.com bertanya dekat admin apakah kelayakkan untuk menyertai pasukan GrabFood dan FoodPanda. Jadi, admin telah mengambil inisiatif menyediakan artikel ini supaya anda semua boleh dapat info terkini pada tahun 2021..!

Cara Mudah Kenalpasti Motosikal Pernah Terlibat Dalam Banjir Ke Tidak!

Bercakap mengenai motosikal terpakai ketika banjir, sebagai orang awam anda pasti akan sukar untuk mengetahui. Cara paling mudah adalah bertanya kepada mekanik atau pemilik, tetapi adakah mereka akan jujur bagi tau?

Beli Motor Ini Dengan Cash Jeh, Takyah Susah-Susah Bayar Setiap Bulan!

Senarai motosikal yang harganya pasti di dalam bajet anda ada di sini. Bukan hanya harga yang cun, tapi condition motor pun cun juga tau.

Motor Tahan Lasak, Jimat Petrol & Spare Part Senang Cari? Pilih Di Sini Confirm Tak Rugi!

Senarai motosikal yang sangat tahan lasak, jimat petrol dan spare part senang cari, korang boleh dapatkan semua ini melalui laman web ebidmotor.com! Ada jenama Honda, SYM, Benelli, dan sebagainya!

Senarai Ubahsuai Pada Motosikal Akan Disaman Oleh JPJ Malaysia!

Mari kita baca sikit adakah semua jenis ubahsuai motorsikal salah di sisi undang-undang. Secara umumnya, semua tahu ubahsuai yang ...

Adakah Tayar Pada Motor Anda Cukup Mencengkam?

Pelbagai jenama dan jenis tayar yang mempunyai qualiti dan kegunaan yang berbeza di pasaran. Bagaimana untuk memilihnya? Adakah tayar yang anda beli sesuai dengan kegunaan harian motor anda dan memberi cengkaman yang terbaik?

Apa Yang Power Sangat Dengan Yamaha RX-Z 135 Ni Sebenarnya?

Memang ramai tengah mencari Yamaha RX-Z 135 sampai hari ini. Kenapa ye? Apakah yg sangat unik yg ada pada motor ini sehingga ramai mat motor sangat minatnya?

Bawa RM6,000 Untuk Beli Motor Siap Ada Balance Dalam Poket Lagi!

Senarai harga motosikal terpakai bawah RM6,000 dan siap insuran, roadtax (cukai jalan) dan pertukaran nama! Harga motosikal bawah harga market! Banyak pilihan boleh pilih dan boleh bawa motor terpakai pulang dalam 30 min sahaja!

EbidMotor
Hi there,
How can I help you?
00:01
Start Chat