E B I D M O T O R

Loading

Baru-baru ni

6 Motosikal Murah & Ngam Untuk Ulang-Alik Ke Tempat Kerja

Motosikal merupakan pilihan paling munasabah untuk berulang-alik ke tempat kerja kerana dapat mengelak daripada kesesakan lalu lintas selain daripada menjimatkan duit.Hari ini, admin ingin kongsikan beberapa jenis motosikal yang ngam korang...

Cara Untuk Rider Mengelakkan Daripada Gigitan Anjing Liar

Bagaimanakah penunggang harus melindungi diri apabila dikejar oleh anjing liar terutamanya masa menunggang dalam taman atau jalan raya? Macam mana kami nak elak kena gigit oleh anjing ?

Nak Top Speed Yamaha Y15ZR? Cara Mudah Jer...

Kalau nk dapatkan top speed yg lebih, apa caranya? Adakah anda cuma boleh pilih satu sahaja antara top speed dan pick up? Cam mana nak modify?

Syarat Permohonan RM10,000 Pembelian Motosikal Dari TEKUN [2021]

TEKUN Nasional mengambil langkah proaktif dalam membantu 'rider' yang terjejas akibat pandemik Covid-19 dengan menawarkan bantuan melalui program Tekun Mobilepreneur 3.0. Tawaran ini dibuka kepada semua rider berdaftar dengan syarikat e-hailing.

Senarai Motosikal Terpakai 150cc Bermula Dari RM3,500 sahaja!

Pelbagai jenis motosikal 150cc yang dijual harga berpatutan. Kondisi motosikal sangat memuaskan hati. Pelbagai jenama seperti Honda, Yamaha & Benelli. Semua harga bawah harga pasaran dan pembeli boleh beli secara cash atau loan! Tekan dan baca!

Harga Motor Terpakai Tapi Kondisi Macam Baru! Harga Murah Boleh Pilih!

Senarai harga motosikal yang harga bawah RM7000 berkondisi sangat tiptop! Ada jenama Honda, Yamaha, Benelli dan lain lain! Semua motor boleh dibawa pulang dalam 30 min sahaja lepas bayaran telah dibuat! Sila tekan dan baca selanjutnya!

Yamaha 125ZR Tahun 2019 Full Ori Standard! Bulanan Dari RM253!

Berita baik! Yamaha 125ZR tahun pendaftaran 2019 ada stok di sini! Mileage rendah harga berpatutan! Full standard dan Full Ori! Bulanan dari RM253 sahaja! Siapa cepat dia dapat! Sila layari laman web kami atau hadir ke showroom Ebid Motor Sdn Bhd!

Lubang Kat Disk Brake Tu Bukan Hiasan Sahaja!

Selama ni hanya nak pilih disk brake yg cantik dengan corak yang sporty. Sebenarnya, anda tahu apa kegunaannya? Teruskan baca artikel ini untuk memahaminya.

Yamaha XMAX 250 - Maxi Skuter Yang Dipuji atau Dikecam?

YAMAHA XMAX merupakan satu jenis maxi / GT skuter. Penunggang tidak perlu bimbang pasal tempat letak barang peribadi seperti air botol, bag, powerbank dan helmet, korang boleh membuang semuanya ke ruang simpanan di bawah tempat dudu begitu sahaja.

Yamaha NVX 155 - Boleh Pilih & Test Ride Di Ebid Motor Sdn Bhd! Bermula RM9,800++

Senarai Yamaha NVX 155 terpakai (Second hand) dijual dengan harga mampu milik! Peminat boleh pilih mana mana sahaja di Ebid Motor Sdn Bhd! Harga bermula RM9,800 sahaja! Cash dan loan boleh diuruskan! Showroom di Ampang Water Front Selangor!

EbidMotor
Hi there,
How can I help you?
00:01
Start Chat