E B I D M O T O R

Loading

Baru-baru ni

Kawasaki RR150 Enjin Full Ori Standard ! Bulanan dari RM307 !

Senarai Kawasaki RR 150 dari tahun 2012 sehingga 2013 dijual dengan harga yang mampu milik! Enjin standard dan full ori. Bulanan harga dari RM307 sahaja! Semua RR 150 ini adalah full original dan standard sesuai untuk koleksi atau digunakan sendiri.

Pengubahsuaian Yang Akan MENJATUHKAN Nilai Motor Anda

Choppp...! Semua orang nak jual motor terpakai mereka dengan nilai yang tinggi kan... Tetapi, adakah anda tahu sesetengah pengubahsuaian bukan sahaja tidak akan menambahkan nilai motor korang sebaliknya akan menjejaskan nilai second hand motor anda!

Nak Tempah Nombor Pendaftaran di JPJ? Inilah Caranya [2021]

Memanglah ramai yang berminat dengan nombor-nombor yang cantik. Kepada yang anda yang tak berpengalaman, jangan risau. Artikel ini dapat membantu anda! Cara dan dokumen yang diperlukan telahpun tersenarai dengan jelas.

Motosikal Jarang Guna Tak Perlu Tukar Minyak Enjin - Betul Ke?

Setiap pemilik motosikal pasti tahu apa itu servis. Biasanya, servis motosikal dilakukan setiap 2000KM - 3000KM. Selain daripada panggil servis, kebanyakkan orang namakan proses ini sebagai tukar minyak hitam atau tukar minyak enjin.

12 Kesalahan Trafik Malaysia Yang Pelik & Ramai Tidak Ketahui!

Selain daripada tak ikut peraturan trafik light, tidak memakai topi keledar dan ubahsuai motosikal, 12 jenis kesalahan trafik ini sebenarnya wujud dalam Malaysia dan ramai yang tidak tahu!

Hanya Helmet Ada Sticker SIRIM Dibenarkan di Malaysia?

Helmet yang anda pakai adakah selamat untuk dipakai? Adakah ia telah menjalani ujian pensijilan? Adakah helmet yang anda beli itu boleh dipercayai? Jom fahami helmet anda sekarang!

Kurus & Sexy Atas Litar - Review Ringkas Kawasaki Ninja 250 SL

Kawasaki Ninja 250SL didatangi dengan satu mesin silinder tunggal yang digerakkan dengan enjin berasal dari KLX250. Kekuatan dan pecutan adalah lancar dan motor ini sesuai untuk newbie.

Motor Scooter Susah Jaga & Kos Mahal? Ikut Tips Senang Ini!

Skuter mendapat sambutan yang hangat di Malaysia. Tak kiralah jenama apa pun memang kerap kita jumpa atas jalan. Tetapi, adakah susah nak menjaga sebuah motosikal skuter?

Exhaust Bising: Denda RM2,000, Menyita Motosikal & Penjara Sehingga 6 Bulan

Setiap ekzos yang dipasang pada kenderaan bermotor hendaklah pada setiap masa diselenggarakan supaya berada dalam keadaan baik. Ia juga perlu dipastikan tidak diubah suai sehingga menyebabkan bunyi bising.

5 Selling Points Untuk Honda PCX150 & Yamaha Nmax! No More Pening Kepala!

Honda PCX150 dan Yamaha Nmax155 selalu buatkan pembeli pening kepala dan tidak tahu mana satu patut mereka beli. Hari ini korang boleh tahu mana satu model lebih sesuai kepada anda jika anda minat dengan highlight pada motor tersebut.

EbidMotor
Hi there,
How can I help you?
00:01
Start Chat