E B I D M O T O R

Loading

Baru-baru ni

RM8,850 untuk Yamaha Y15ZR V3 2021?! Ganas Betul Lepas Modified!

Perubahan terbesar dari Yamaha Exciter RC 155 VVA adalah menggunakan enjin SOHC 155 cc yang disejukkan dengan cecair lengkap dengan sistem injap berubah-ubah, yang dikenali sebagai VVA di mana tindak balas pembukaan injap berbeza antara Rpm rendah ..

Semua Motor Harga Bawah RM3,000! Jom Beli Motor Baru Pada Tahun 2021!

Senarai motosikal dijual dengan harga bawah RM3,000 dan kondisi tiptop. Anda boleh membida/membeli atas talian atau terus hadir ke showroom kami.

Bajet RM3,000 Takkan Dapat Motor Yang Baik? Betul Ke?

Nak beli motosikal tetapi bajet cuma RM3,000? Sini adalah senarai motosikal yg anda mampu milik. Pilih motor yang anda minat sebelum ia terjual!

Senarai Motor Baru Yang Anda Mesti Minat!

Ebidmotor.com bukan sahaja ada motor terpakai yang harganya lebih rendah daripada harga pasaran. Kali ini kami telah membawa pelbagai jenis motor baru yang diminati ramai.

Yamaha FZ 150i Masih Berbaloi Dimiliki Pada Tahun 2020 Ini?

Sehingga hari ini masih ada banyak lagi Yamaha FZ150i yg boleh dijumpai di jalan raya. Tetapi, masih berbaloi ke untuk memilikinya padahal byk model baru dilancarkan??

Yamaha YZF-R25 Paling Power Antara Jentera 250CC?

Setelah Yamaha YZF-R25 telah dilancarkan, ia mendapat sambutan yang sangat hangat. Bukan itu sahaja, ia juga sering digunakan sebagai perbandingan dengan superbike 250CC. Adakah ia benar-benar sehebat itu?

Personaliti Untuk Penunggang Kapcai, Supermoped, Superbike & Scooter!

Mempunyai kenderaan sendiri adalah impian setiap orang. Tidak kiralah jika sekadar motor kapcai biasa atau jentera berprestasi tinggi yang merajai jalan raya, ia sentiasa memberi kepuasan kepada pemiliknya.

8 jenis motosikal ini lagi berbaloi jika korang beli yang terpakai! Yamaha dan Honda pun ada!

Adakah anda tahu motor yang telah disenaraikan dalam artikel ini adalah paling berbaloi jika membeli yang terpakai kerana harga ia lebih rendah berbanding dengan harga motor baru sehingga 45%! Rugi kepada sesiapa yang membeli baru kerana...

Eh.. Skuter pun ada kira sesuai atau tidak ke?

Walaupun skuter tidak sukar untuk semua orang untuk menunggangnya, tetapi pastikah anda sesuai untuk memilikinya?

EbidMotor
Hi there,
How can I help you?
00:01
Start Chat