E B I D M O T O R

Loading

Baru-baru ni

Ulang Alik Kerja Selalu Ikut Jalan Highway? Motor Ini Baru Lah Siokk~

Tengah cari motosikal yang sesuai untuk perjalanan jauh dan boleh jimat lebih banyak masa di lebuh raya? Sini mempunyai pelbagai jenis pilihan yang anda mampu milik dan juga berbaloi untuk memilikinya.

Upgrade Motor Ke Kawasaki Z250SL Sekarang! BERBALOI!

Kawasaki Z250 SL adalah antara motor yang sangat berbaloi untuk anda memilikinya dalam kategori 250cc. Bukan sahaja harga yang mampu milik, enjin motor juga terbukti ketahanan yang diasaskan dari KLX 250.

Mobile Games Perlumbaan Yang REAL. REMPITTTT Sahaja!

Kepada anda yang work from home, terlalu banyak masa terluang sehingga tak tahu apa yg anda boleh lakukan? Jom download mobile games ini sekarang supaya takkan rasa stress sebab tak dapat keluar rumah.

Modenas Pulsar NS 200 - Anda Harus Beli Atau Jual ?

Pada tahun 2021, motor Modenas Pulsar NS 200 ini masih barbaloi untuk anda angkat? Apa perkara yang anda harus pertimbangakan sebelum membuat pilihan?

Punca & Tanda Kerosakan Motosikal Yang Boleh Dikesan Oleh Anda

Terdapat beberapa senarai tentang punca kerosakkan yang sering berlaku pada sesebuah motosikal sebagai panduan untuk anda semua. Semoga ia berguna kepada anda sebagai satu pengetahuan asas tanpa dikelirukan oleh seseorang.

Berapa Besar / Kecil Tayar Boleh Masuk Rim Motosikal Saya? Ikut Panduan ini!

Antara pengubahsuaian yang sering dibuat adalah menukar rim motosikal. Tapi adakah kita tahu memilih rim yang sesuai dengan kelebaran tayar kenderaan kita atau main tangkap muat asalkan nampak cantik?

Skuter Comel Yang Terbaik & Murah Untuk Pilihan Kaum Wanita [Tahun 2021]

Pada pendapat admin, scooter sangat sesuai digunakan oleh kaum wanita. Majoriti wanita kat luar sana pun memang suka pilih scooter kerana dia senang nak bawak dan tak payah susah payah masuk gear. Yang paling penting sekali, scooter sangat comel!

Jangan Panik Kerana Ada Cara Mengatasi Motosikal Overheat!

Jika motosikal anda overheat, jangan teruskan perjalanan! Masalah yang lebih serius mungkin akan menimpa jika anda teruskan perjanlanan. Periksalah bahagian-bahagian ini terlebih dahulu.

Motosikal Berkuasa 200cc - 250cc Harga Terbaik! Siapa Lambat Dia Rugi!

Senarai motosikal berkuasa 200cc - 250cc seperti Yamaha R25, Kawasaki Z250, Kawasaki Z250SL, Yamaha R15, KTM RC 200 dan Modenas Pulsar NS200.. Semua harga bawah pasaran! Anda boleh bawa motor pulang dalam 30 min lepas bayaran telah dibuat!

Motosikal Masih Hilang Kuasa Walaupun Telah Servis? Cara Penyelesaian Di Sini!

Motosikal hilang pickup apabila tukar gear? Walaupun telah hantar motor ke servis, tetapi masalah masih belum selesai? Sebelum berputus asa, check bahagian-bahagian ini terlebih dahulu.

EbidMotor
Hi there,
How can I help you?
00:01
Start Chat