E B I D M O T O R

Loading

Baru-baru ni

Motor Terpakai Bawah RM4,000 NGAM Gaji Bawah RM2,800!

Senarai motosikal yang bawah RM 4,000! Pelbagai jenama seperti Honda, Ex5 dan Modenas! Harga tak lebih RM4,000 dan semua berkondisi tip top!

RM5,000 Subsidi Daripada Ebidmotor Untuk Anda Membeli Motosikal

Terhad kepada 1,000 permohonan terawal sahaja! Siapa cepat dia dapat!

6 Jenis Motosikal Yang TAHAN & NGAM Ulang Alik Kerja!

6 Pilihan ini sesuai untuk sesiapa yang ingin membeli motosikal untuk kegunaan ulang alik tempat kerja! Harga mampu milik dan tahan lasak! Semua motosikal sesuai dengan golongan pembeli yang bergaji bawah RM4,000! Tekan dan baca senarai motosikal!

2013 - 2016 Yamaha FZ150 Ori & Standard! Bermula RM3,800!

Senarai Yamaha FZ150 motor terpakai dengan enjin original dan standard. Anda boleh pilih dan test ride semua FZ150 yang sedia ada dalam showroom sebelum beli. Pembeli boleh ambil motor dalam 30 min sahaja lepas bayaran telah dibuat! Tekan dan baca!

Saman Termahal Di Dunia Dikenakan Berdasarkan Pendapatan!

Artikel ini membincangkan kadar saman yang dikenakan harus berdasarkan pendapatan? Ataupun harus adil kepada setiap individu dan memberi kadar kompaun yang sama?

Lebih Untung Jika Jual Motor Anda Tanpa Pihak Ketiga !!!

Kalau korang nak jual motor korang tanpa termasuk pihak ketiga. Arikel ini dapat memberi informasi yang anda perlu tahu semasa jual beli motor.

Fungsi dan Maksud 'Lejang' Yang Mungkin Anda TAK TAHU!

Apakah Maksud dan Fungsi Lejang dalam Enjin 4-Lejang dan 2-Lejang? Nak tahu asas gerak dan konsep enjin pembakaran, teruskan baca artikel ini utk memahaminya.

Helmet Motosikal Tidak Ikut Standard Telah Disita..!

Pejabat Perdagangan Dalam Negeri dan Hal Ehwal Pengguna (PPDNHEP) Cawangan Segamat menyita 52 unit topi keledar kerana kesalahan melibatkan penandaan standard keselamatan peralatan itu dalam satu operasi di sebuah premis perniagaan di Labis.

Motosikal 250cc Tangki Depan D/P RM3,200* & RM163/month sahaja!

Tengah mencari motosikal tangki depan dengan deposit / downpayment yang rendah? Bulanan dari sekitar RM200 - RM280? Ada pelbagai jenis pilihan seperti KTM RC, Kawasaki Ninja, Honda CBR & Benelli TNT. Ready stock dalam showroom Ebid Motor Sdn Bhd!

Perbezaan & Fungsi CDI, ECU & PiggyBack Pada Motosikal!

Admin terbaca satu posting dalam satu Facebook group iaitu Apakah perbezaan antara CDI, ECU & PiggyBack? Hari ini admin ambil kesempatan utk memberikan penjelesan ringkas supaya anda semua lebih senang faham apakah perbezaan antara tiga benda ini.

EbidMotor
Hi there,
How can I help you?
00:01
Start Chat