E B I D M O T O R

Loading

Baru-baru ni

Kenapa Ramai Yang Gilerrr Dengan Skuter Ini?

Yamaha Ego Avantiz 125 ini memang diminati orang ramai tak kira gadis yang cantik ataupun lelaki yang macho. Adakah cuma disebabkan rupanya yang penuh gaya?

Honda Ex5 (2017) hanya RM2950? Banyak Lagi Motor Murah Di Sini!

Pelbagai jenis motor terpakai dijual dengan harga yang sangat berpatutan dan rendah daripada harga pasaran daripada Ebidmotor.com..! Pembelian dalam tempoh MCO 2.0 akan dapat penghantaran percuma tau!

Perubahan Perkhidmatan Di JPJ Malaysia Tempoh MCO 2.0. Baca Sebelum Pergi JPJ.

Dengan perintah kawalan pergerakan (MCO) kembali untuk pusingan kedua di bahagian tertentu di Malaysia, Jabatan Pengangkutan Jalan (JPJ) sedang mengkaji semula perkhidmatan kaunternya.

Beberapa Tips Untuk Penunggang Wanita Ride Semasa Hujan!

Kadang-kadang walaupun hujan, masa tak membenarkan kita berhenti. Kalau terpaksa jalan jugak, yang susahnya pemandangan jadi masalah. Jalan tak berapa nampak, line putih hampir hilang kerana tertutup air hujan.

Beli Parts Online & Servis Motor Sendiri Murah & Senang! Jom Jimat Upah!

Beberapa parts atau servis boleh dilakukan oleh newbie @ orang yang tak pandai pasal motosikal. Senarai servis ini memang sesuai setiap orang dan mereka boleh urus sendiri tanpa kesusahan. Bukan sahaja boleh jimat upah servis tapi dapat juga kepuasan

Benelli RFS 200i 2021 dalam Malaysia?! King of the SuperMoped?

beberapa media kereta telah memperoleh peta yang bocor, dan laman web Benelli rasmi telah mengeluarkan notis yang menunjukkan kedatangan model RFS generasi akan datang.

Demi Keselamatan Mak Bapa Korang, Tukar Jeh Motor Lama Kepada Baru!

Nak tukar motosikal mak bapa anda tapi bajet tak keras? Senarai motosikal ini pasti sayangkan dompet anda dan condition pasti lebih tiptop berbanding dengan motor lama itu.

KTM RC200 - Satu Motosikal Untuk Mat Motor Yang Berjiwa Kental. Betul ke?

KTM RC 200 memang mendapat sambutan yang sangat hangat daripada mat moto Malaysia. Tapi tahukah anda, kelajuan dan harga bukan sebab-sebab utama ia memenangi hati mat moto Malaysia? Apakah sebab sebenar mat moto Malaysia memilih model ini?

Tengah Cari Skuter Bajet Sekitar RM2,000? Korang Boleh Pilih Ini!

Di pasaran mempunyai pelbagai jenis scooter untuk dipilih, bagaimana untuk memilih scooter yang mana paling sesuai, terbaik, dan dalam bajet anda? Scooter yang tersenarai ini adalah antara scooter yang anda harus dipertimbangkan.

Apakah ciri-ciri yang anda harap ada pada Yamaha LC135 V7 2021 Ini?

Gambar terkini untuk motosikal baru Yamaha LC 135 V7 2021! Jika anda diberikan pilihan, apa yang akan anda ubahsuai atau upgrade yah?

EbidMotor
Hi there,
How can I help you?
00:01
Start Chat